Hvězda seriálu Slunečná, herec Roman Tomeš, to v současnosti nemá vůbec jednoduché. Ještě tři týdny po operaci kýly stále řeší nepříjemné problémy – a navíc v intimních partiích! „Je to tak, bohužel byly komplikace. Je to moje třetí operace kýly v životě, doufám, že poslední,“ prozradil herec webu Super.cz. Tomeš je podle svých slov workoholik, a tak mu nařízený klidový režim dává celkem zabrat. 

„Je to trošku choulostivý téma. Po operaci mi dole něco nateklo, nateklo to monstrózně. Vypadá to, že mám dole dva… Víme co. Ale ani jeden z nich není plně funkční, takže je to vlastně nepoužitelný,“ posteskl si se smíchem. 

Zdravotní indispozice občas působí vtipné situace v partnerském životě. „Včera jsme seděli s manželkou Míšou na gauči, sáhla mi na nohu a byla nadšená, že stačí dotyk… Tak jsem jí řekl, že to je ten druhý. Je to zábavný,“ svěřil se herec, jehož ženou je hvězda filmu Deník šílené manželky Míša Tomešová (31).

Zatím má sice herec od lékařů nařízeno být v klidu, už ale pomalu začíná zase zpívat. „Nosím kýlní pás, jsem ve zpěvu jištěný. Zkoušení se už nemůžu dočkat,“ těší se. 

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový fešák Roman Tomeš popsal svou manželku. Ta bude koukat! Markéta Reinischová

Fotogalerie
88 fotografií