Pro Veroniku Jugasovou, která měla celý život teprve před sebou, pláčou i její slavní kolegové. „Dnes mne velmi zasáhla smutná zpráva, že Veronika Jugasová, která mnohokrát úspěšně soutěžila na Kocianově houslové soutěži, zemřela. Bylo jí teprve 19 let,“ reagoval na tragickou zprávu Pavel Šporcl. Co se stalo? Podle některých jejích slavných kolegů mohla být mladá dívka pod velkým psychickým tlakem, což nyní potvrzují i nové informace, které zveřejnily záchranné složky.

„Ano, zabýváme se případem sebevraždy devatenáctileté dívky z Prahy 8. Vzhledem k tomu, že se jedná o sebevraždu, tak jako obvykle věc nebudeme vzhledem k rodině blíže komentovat,“ uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

„Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v Košťálkově ulici u případu pádu dívky z výšky. Na místě proběhla asistovaná resuscitace po telefonu, poté si dívku převzala do péče naše posádka, ale bohužel už jí nemohla pomoci,“ potvrdila mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Co přesně vedlo 21. listopadu v 0:40 hodin Veroniku Jungovou, kdy nadějná hudebnice pravděpodobně vyskočila z okna, k nešťastnému rozhodnutí, nadále zůstává záhadou.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Šporcl zahrál na pohřbu Vašo Patejdla: Vybral si jeho nejslavnější píseň! Hana Höschlová

Fotogalerie
15 fotografií