Svérázná osobnost Kamil Bartošek (38) rozprášil milion dolarů (22 milionů korun) v jednodolarových bankovkách z vrtulníku po poli a nechal několik tisíc lidí pod sebou, ať si nasbírají, co hrdlo ráčí. Každou bankovku ale opatřil QR kódem s odkazem na jednu ze sbírek na Doniu a nechal na každém, zda peníze pošle na charitu, nebo si je ponechá. 

Nezvyklý krok si od části veřejnosti vysloužil kritiku – pokud chtěl Kazma věnovat peníze na dobročinné účely, měl je prý na charitu dát rovnou. Zda krok skutečně zafungoval a kolik se toho k potřebným reálně dostalo, to je otázka. Data zatím nejsou k dispozici, už brzy by ale pravda měla vyjít najevo. Donio totiž chystá potřebné analýzy! 

„My jsme v tuto chvíli zatím neanalyzovali, kolik příspěvků přišlo nebo jaká byla návštěvnost. Určitě něco přibylo, to je jasné, ale zatím nevíme. Věřím, že budeme vydávat nějaké prohlášení buď my, nebo Kazmův tým, jak tato akce dopadla,“ prozradila webu Antiyoutuber.cz Cristina Carmen Baron, která se zabývá PR a marketingem Donia. Na výsledek si tak budeme muset ještě chvilku počkat. 

Video
Video se připravuje ...

Větší recesista než Kazma v Česku neexistuje, tvrdí moderátor Tomáš Zástěra. Prostě fenomén!

Fotogalerie
80 fotografií