Přesto že Kazmův film vidělo v kinech už přes půl milionu diváků, nenašel se zatím nikdo, kdo by prolomil Kazmovu šifru. Terminálem trezoru již prošlo přes 100 tisíc karet a zdá se, že jediná výherní karta, která nepotřebuje žádné heslo, je pravděpodobně ještě stále nevyzvednutá v některém z kin, válí se někomu na poličce, nebo už dávno skončila v koši.

Posledních 7 dní do konce hry

Čas do konce hry se bleskovým tempem krátí, a Kamil Bartošek alias Kazma se tak rozhodl k soutěžícím veřejně promluvit. „Dlouho jsem s vámi nemluvil a dneska to má svůj důvod. Je to měsíc od premiéry filmu a je to už měsíc, co v Praze v Holešovicích stojí trezor s milionem dolarů a čeká na to, až ho někdo otevře. Ten film vidělo v kinech už přes půl milionu lidí, přes sto tisíc karet prošlo terminálem trezoru, přesto se do téhle doby nenašel jediný člověk, který by přišel s tou správnou výherní kartou nebo zadal správný kód,“ říká na videu, které k příležitosti natočil. 

Video
Video se připravuje ...

Kód ke Kazmově trezoru zatím nikdo nerozluštil. Zbývá už jenom týden! Kazma proto začal zveřejňovat nápovědy. Josef Koukolicek

Šifra je moc složitá?

„Popravdě jsme nečekali, že to bude trvat takhle dlouho. Já si myslel, že to pojede mnohem rychleji a že už touhle dobou budeme mít dávno vítěze. Jak se ale ukázalo, ta šifra je asi pro spoustu lidí složitější, než se zdá,“ posteskl si a pokračoval: „Ten trezor na tom Výstavišti nemůže stát věčně a do konce hry zbývá posledních sedm dní.“ 

Kromě nutnosti rozluštit správně šifru je ovšem pro mnoho lidí velkým oříškem i logistika. Karty se rozdávají v kinech po celém Česku a Slovensku a zdaleka ne každý může jen tak na otočku do Prahy, aby si zkusil vyťukat přístupový kód. 

Každý den nápověda

Aby Kazma podpořil zájem o hru, oznámil, že bude v příštích sedmi dnech den co den na svém Instagramu postupně zveřejňovat nápovědy. A to dost velké! 

„Protože chceme, aby tu hru opravdu někdo vyhrál, tak jsem se rozhodl, že od příštího dne budu posledních sedm dní každý den na svém Instagramu zveřejňovat přesná místa, kde v tom filmu ty indicie jsou, dokud to první člověk nerozluští nebo dokud tenhle odpočet nevyprší,“ oznámil Bartošek. 

 

Fotogalerie
136 fotografií