Z centra města na vesnici se zpěvák Pavel Vítek se svým partnerem Janisem Sidovským přestěhovali už v polovině devadesátých let. První snímek z obce Karlštejn, kde si vybudovali své hnízdečko, nyní sdílel známý producent na sociální síti s tím, že se jedná o fotku starou neskutečných 28 let. Rovněž popsal, jak složitou cestou k dokonalému bydlu si před téměř třemi desítkami let prošli... Dlouho prý hledali dům na venkově, dokud Pavel nezahlédl ve vitríně inzerát „dům v Karlštejně na prodej“. Okamžitě byli oba dva pro.

Jenže to žádná idylka nebyla! „Byla to ruina, co vám budu vyprávět. Ale ohromný pozemek, spousta stromů a chráněná krajinná oblast za rohem,“ popisoval Sidovský s tím, že s Pavlem, interpretem hitů Mám rád vůni tvý kůže, Má svůj den či Modlitba, byli v té době „švorc“. Naštěstí ale měli kolem sebe vlivné přátele. S nákupem pomohl fotograf Robert Vano (75)a pár dalších kamarádů“, zpěvačka Monika Absolonová (47) jim stěhovala věci z Prahy, hudebník a producent Ladislav Štaidl (†75) zařídil opravu střechy.

Video
Video se připravuje ...

Pejskař Pavel Vítek: Vychoval jsem pět generací bullmastifů. David Turek, Elmer Carvalho

„To bylo na jaře 1995, pak přišel muzikál Dracula, kde jsme oba s Pavlem pracovali, a vše už šlo mnohem snadněji,“ pokračoval Janis. Na snímku bylo kromě hvězdného páru vidět i štěně. „Ten pes se jmenoval Avigdor Mario a jezdil s námi skoro na každé představení,“ doplnil Sidovský, jenž si dnes společně se svým partnerem rozhodně nemůže stěžovat na to, že by měli hluboko do kapsy. Zatímco Janis je úspěšný manažer, producent a sběratel umění, Pavel je vyhledávaným zpěvákem.

Přestože tedy bylo takové stěhování pro oba ze začátku velikým šokem, dnes si svůj ráj nedaleko hradu Karlštejn nemůžou vynachválit. Velký podíl na tom má zahrada, kterou Vítek roky „piplá“ jako vlastní dítě. „Když jsme dům koupili, byl to takový zpustlý polomrtvý sad. Dostat ji do tohoto stavu stálo a stojí hodně práce a trpělivosti,“ popisoval před časem zpěvák, jehož práce na zahradě více než baví. A i když se zde pořádně nadře, prý to bere jako relax a dočasný útěk ze světa showbyznysu...
Fotogalerie
46 fotografií