Co by to bylo za kamarády, kdyby spolu nebyli v den životního jubilea! Když Vašek Neckář dostal obří bankovku k 80. narozeninám, bylo jasné, že kmotrou bude Marta Kubišová.

„To bych si nenechala ujít za nic na světě. Já totiž na Vaškovi miluji tu jeho dětskost, kterou si dokázal zachovat až do dnešních dní, ten jeho optimistický pohled na svět,“ vysekla poklonu oslavenci Marta.

Možná právě tato slova dodala Neckářovi odvahu říci kamarádce to, k čemu se neměl víc než půl století! „Musím přiznat, že když jsme se poznali, tak jsem si na tebe myslel…“ vysoukal ze sebe Neckář, který mluví po mrtvičce jen s obtížemi, a tak se ho hned Marta spěchala zachránit.

„To jsem vůbec netušila, proč jsi mi to neřekl?“ durdila se naoko a hned si také odpověděla. „Ty ses bál těch chlapů kolem mě, viď?“ měla hned jasno zpěvačka, jež má dnes Vaška za kamaráda a mladšího brášku.

„Ono to bude taky trochu asi tím, že jsem se hodně líčila. Dokonce jsem kvůli tomu byla v divadle na koberečku, abych ubrala,“ zavzpomínala vyznáním viditelně potěšená hvězda 60. let.

Video
Video se připravuje ...

Koncert k 80. narozeninám: Neckář šokoval, v jaké je formě! Blesk TV

Fotogalerie
66 fotografií