Po téměř třech letech a společném bydlení se zpěvák s půvabnou brunetkou, kterou diváci mohli znát z filmů Decibely lásky a Křídla Vánoc, rozešel.

„Teprve dávám do kupy sám sebe a svůj život, žiju trochu nespořádaně. Rodinný život jsem zkoušel s Anetou a bylo to nádherný. Ale teď jsem půl roku, sedm měsíců sám a ne že bych nějak řádil, ale užívám si život,“ netají se Vojta, který si na nezájem žen nemůže stěžovat.

Video
Video se připravuje ...

Vojtěch Drahokoupil: Řádil s kráskami na horách. Blesk TV

Z reality show Surviver odstoupil kvůli panické atace. „Mám kolem sebe spoustu skvělých lidí. Přátelé a jednu odbornici, která mě vede na této cestě, abych tomu nějak víc rozuměl, tomu, co se mi děje občas v hlavě. Já nemám žádné velké poruchy, problémy, nic kromě toho, že jsem v extrémní situaci „v p*deli“. A stalo se mi to, že jsem vypadl ze svého našlapaného režimu a dostal jsem ataku, což se běžně děje. Takže teď jsem sice v zápřahu, ale dávám na sebe pozor. Beru to jako něco, co se mi stalo, a jedu dál. V životě se mi staly horší věci, než tohle,“ tvrdí Drahokoupil.

Muzikant s radostí podpořil kolegyni z divadla Michaelu Gemrotovou, která založila Nadaci Anežka. „Seděli jsme spolu v hledišti a zkoušeli jsme muzikál Trója, tak mi říkala, co se děje… A o Anežce jsem samozřejmě věděl, co se stalo. A mně se líbí to, že ten příběh dala ven a spolu s manželem pomáhají dalším rodinám. Za mě opravdu velký respekt,“ říká zpěvák.

Fotogalerie
51 fotografií