Někdejší Misska Lucie Křížková (tehdy však korunku krásy získala pod svým dívčím jménem Váchová) si pořádně natloukla. Doslova a do písmene. Vymstila se jí totiž snaha chytnout konkrétní spoj hromadné dopravy, jelikož výsledek byl bez jakéhokoliv přehánění krvavý. „Tu tramvaj si příště nechám ujet,“ povzdechla si ve svých instastories dáma známá z oblíbeného pořadu Sama doma, kde tvoří moderátorskou dvojici s Barborou Černoškovou (41).

„Takový skok do dálky s dopadem na ruce a kolena jsem v životě nepředvedla,“ posteskla si na sociální síti. Lucie je přitom bývalá atletka, jež se celé své dětství a mládí závodně věnovala sportovní gymnastice, než s ní kvůli úrazu musela v pouhých sedmnácti letech skončit. A na soutěži Miss World roku 2003, které se kdysi účastnila, dokonce získala druhé místo v disciplíně Miss Sport. Ani pohybové nadání ji však neochránilo před nešťastným pádem...

Video
Video se připravuje ...

Extrémně štíhlá Lucie Křížková: Jak se udržuje v kondici? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jako důkaz svých slov dokonce ukázala ošklivě poraněnou pravou ruku - na dlani má bývalá gymnastka pořádně roztrženou kůži. Není pochyb, že to muselo být pořádně divoké... a že nějakou chvíli potrvá, než se to zcela zahojí. Naštěstí má ale doma dost pomocníků - nejenom manžela Davida (51), známého jachtaře, který se v dubnu tohoto roku vrátil z vězení, kam musel kvůli tunelování Metropolitního spořitelního družstva a za podvod, ale i dvě děti, synka Davida (11) a dcerku Lolu (6).

Fotogalerie
46 fotografií