„Dnes je to 14 let od naší svatby na zámku Zbiroh. Děkuju, že při mně stojíš v dobrém i zlém,“ vzkázal v den výročí své ženě David Křížek, úspěšný jachtař, jenž si před nedávnem pobyl nějaký čas ve vězení za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. V dubnu letošního roku se však sportovec dočkal podmínečného propuštění - ze Stráže pod Ralskem, kde si měl odpykávat pětiletý trest, naštěstí vyšel díky vzornému chování o dobrých 21 měsíců dříve. 

Svatební den připomněla na svém instagramovém profilu i jeho paní, moderátorka a někdejší Misska roku 2003 Lucie Křížková, před sňatkem Váchová. „Před 14 lety svítilo slunce a bylo o deset stupňů tepleji. Pamatuji si to jako dnes. Všechny roky v manželství nebyly zalité sluncem, ale my nejsme z cukru. Hezké výročí, lásko,“ uvedla někdejší modelka na sociální síti a sdílela celou řadu dojemných fotek z veselky z nadmíru romantického místa.

Video
Video se připravuje ...

Dojatý manžel Křížkové na svobodě: První slova po návratu z vězení Zbyněk Schnapka

Snímky zachycovaly nejenom růžolící nevěstu a ženicha v době, kdy ještě vůbec netušili, že budou mít dvě děti i velké starosti. Dále pak byla k vidění i kašna, kolem které pak novomanželé „pluli“ na lodi - byť jenom na vleku.

„Doteď nechápeme, jak tam tu loď naši kamarádi propašovali, aniž bychom si toho všimli,“ baví se dodnes moderátorka pořadu Sama doma. Z aktuálních snímků s manželem v objetí je ale jasné, že je těžké chvíle, co mají za sebou, ještě více sblížily.

Fotogalerie
71 fotografií