Když slavil jachtař David Křížek své 49. narozeniny, bylo to se smutným vědomím, že ho co nevidět čeká nástup do vězení za tunelování Metropolitního spořitelního družstva a své kulaté padesátiny pak prožije za mřížemi. V dubnu letošního roku se však dočkal podmínečného propuštění - ze Stráže pod Ralskem, kde si měl odpykávat pětiletý trest, vyšel díky vzornému chování o dobrých 21 měsíců dříve. Další narozeniny už tedy prožil se svými nejmilejšími.

A že to byla pořádně velká oslava! Jeho manželka, někdejší Misska a současná moderátorka pořadu Sama doma, se rozhodla mu ji nachystat hned dvojitou. Společně s jednapadesátými narozeninami dodatečně oslavil i ty padesáté! Lucie dokonce sdílela záběry dcerky Loly (6), co pomáhala při přípravě dortu. A ne jednoho, ale rovnou dvou. „Strávníků bude dost,“ uvedla bývalá modelka na sociální síti. „Loni se ‚slavilo' jen na dálku, tak to letos doženeme.“

Video
Video se připravuje ...

Dojatý manžel Křížkové na svobodě: První slova po návratu z vězení Zbyněk Schnapka

Minulý rok na něj přitom rozhodně nikdo nezapomněl, naopak. Křížkovi nejbližší sdíleli na instagramu fotku, kde stojí tak, že dohromady tvoří dvě číslice - 5 a 0. „Vloni jsem pouštěl slzu u téhle fotky. Ne ze žalu, ale z dojetí, že mám stále tolik skvělých přátel,“ uvedl letos na instagramu jachtař, jenž se dostal do nezáviděníhodné pozice údajně jenom proto, že sedl na lep špatným lidem, podepisoval, co neměl, díky čemuž nakonec posloužil pouze jako takzvaný „bílý kůň“.

Rovněž všem poděkoval, že jenom díky jejich podpoře, dopisům, pohlednicím z celého světa, ale i tím, že na něj prostě mysleli, dokázal přečkat těžké období.  „Děkuji i za pomoc mé rodině a za podporu mé knihy, díky které jsem neměl alespoň tak strašný pocit zbytečnosti. I přes to špatné bych s nikým na světě neměnil,“ zdůraznil muž, co svůj volný čas ve vězení trávil kreslením obrázků rodině a sepisováním cestovatelské knihy pro děti.

Fotogalerie
47 fotografií