Od poloviny dubna letošního roku nemůže být moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková šťastnější. Tehdy byl totiž její manžel a otec jejích dvou dětí podmínečně propuštěn z vězení, kde si jachtař David Křížek odseděl 21 měsíců z pětiletého trestu za tunelování Metropolitního spořitelního družstva a podvod. Od té doby je z jejích příspěvků na instagramu jasné, že si jak ona, tak i jejich dva potomci užívají každou minutu strávenou po jeho boku.

Nyní si však konečně užili i chvíle jenom ve dvou - byť velice aktivním způsobem. Když vás rodina a přátelé podpoří a máte volný víkend, bez dětí, je třeba toho řádně využít,“ uvedla na sociální síti půvabná Lucie a přidala i fotky, na nichž je v objetí svého milovaného muže uprostřed působivé přírody. Kdo by však očekával, že se manželé zavřou někde na hotelu a budou si užívat třeba relax na wellness pobytu, ten by byl na velkém omylu.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Manželův příjem mi chybí! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Dopřáli si naopak pořádnou túru! „Zdolali jsme pár vrcholů a nachodili 50 kilometrů. První den z Medvědína k Vrbatově boudě, přes Pančavský vodopád k Labské boudě, prameni Labe a zpátky dolu do Špindlu. Druhý den ze Špindlu na Kozí hřbety, přes Luční boudu a Úpské rašeliniště na Sněžku, pak zpátky přes Výrovku do Špindlu. Krkonoše nádherné!!!“ vypočítávala spokojeně někdejší Misska, která na snímcích působila velice zamilovaně. Ani téměř dvouleté odloučení od manžela jejich vztah nijak nenarušilo!

A to i přesto, že si poté, co známý a úspěšný jachtař v létě 2021 nastoupil do výkonu trestu, Lucie stěžovala, že vyjít s penězi a žít z jednoho platu pro ni bylo velice těžké. Rovněž byla sama na výchovu synka Davida (11) a dcerky Loly (5). S manželem ji paradoxně těžké chvíle naopak sblížily, kromě návštěv si každý den 20 minut telefonovali. „Jsme v daleko větším kontaktu, než když David odjel na jachtařské závody a byl několik týdnů pryč. To jsme si takhle často nevolali,“ přiznala Lucie před časem Blesku.

Fotogalerie
60 fotografií