Přestože bylo Davidu Křížkovi původně vyměřeno pět let odnětí svobody, v dubnu letošního roku se dočkal podmínečného propuštění - ze Stráže pod Ralskem vyšel díky vzornému chování o dobrých 21 měsíců dříve. Poté, co se objevil znovu na veřejnosti, všechny zaujal svým vzhledem. Krátký sestřih jeho kudrnatých vlasů nahradil dlouhý culík... a s kučerami staženými z tváře, jako kdyby zestárnul.

Tato jeho vizáž je však již minulostí. Nejenom jeho manželka, moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (39) si pochvaluje, že má teď doma „nového kluka“, ale i sám jachtař se na sociální síti pochlubil novým účesem. Zase je to on! „Dnes jsem za vším udělal tlustou čáru. Nový život, nové výzvy, nový sestřih…“ uvedl na instagramu Křížek, jenž se dočkal celé řady pochvalných komentářů.

Video
Video se připravuje ...

Dojatý manžel Křížkové na svobodě: První slova po návratu z vězení Zbyněk Schnapka

Jeho fanoušci se například shodovali, že díky této staronové image vizuálně omládnul - tak o 10 let. A proč o sebe takhle nepečoval i ve vězení? To mělo velmi prosté vysvětlení... „Když holič smí používat jen strojek a 10% lidí kolem vás má žloutenku, pak není chuť se stříhat,“ objasnil totiž Křížek. V ten okamžik to, že se za mřížemi vyhýbal holiči a nenechal se ostříhat, je zcela pochopitelné...

Fotogalerie
72 fotografií