Proč si z vlastního těhotenství neudělat důvod k pořádnému mejdanu, což? Tím se asi řídila Eva Perkausová, současná tvář primáckého zpravodajství. Nedávno odhalila, že čeká druhé dítě a že je rovnou v 6. měsíci. To se jí podařilo parádně utajit.

Tajnosti s tím, jestli čeká chlapce, nebo dceru, už ale nedělá. Místo toho uspořádala večírek, kde tuto novinku odhalila. Růžová i modrá výzdoba, balonky, nápisy boy a girl, vše bylo perfektně sladěno.

„Tohle je jeden z těch nejhezčích okamžiků v našem životě! Dělíme se o náš moment, kdy jsme odhalovali pohlaví miminka,“ popisovala na instagramu Eva. 

„Bude to kluk,“ prozradila pak v primáckém Showtime veřejnosti blondýnka, pro níž je to již druhý potomek. Ona a její manžel Ivan Hecko již mají doma syna Kiliana, co přišel na svět loni v listopadu. Eva podruhé otěhotněla už tři měsíce po porodu.

„Jdeme dál. Holčička bude příště. Ale tak nevadí, budeme mít dva chlapečky, dva prdďáky doma,“ řekla po odhalení dojatá Eva Hecko Perkausová na CNN Prima News. 

Shodou okolností jen asi měsíc poté, co se vrátila z mateřské dovolené do práce. Na Primě se tím tehdy rozjela pořádná škatulata, která vedla k odchodu Gabriely Laškové(33) i Gabriely Soukalové (33). Kdo nahradí Perkausovou na obrazovkách tentokrát a hlavně, na jak dlouho? Na to už si musíme počkat...

 

Video
Video se připravuje ...

Perkausová v Kápni božskou o škatulatech na Primě: Ta křivda mě zasáhla! David Turek

Fotogalerie
54 fotografií