Většina followerů primácké moderátorky Evy Hecko Perkausové nestačí žasnout. Přestože slavná plavovláska na sociální síti sdílí své fotky, na nichž je často zachycené celé její tělo, až dosud nebylo na žádném zveřejněném snímku vidět její zvětšující se bříško. I proto bylo odhalení, že je už v šestém měsíci jiného stavu, takovým šokem. Na instagramu ji všichni, v nichž utajené těhotenství vyvolalo pocit křivdy, zahrnuli dotazy, jak je to možné.

„Za prvé, hodně udělá úhel. Nejsem na fotkách z profilu,“ vysvětlila ve svých instastories Eva a ihned ukázala, jak to myslí – při pohledu zepředu to skutečně budilo dojem, že se stále pyšní dokonalými křivkami. A díky tmavé barvě šatů, co na záběrech měla, klenuté bříško, ve kterém roste nový život, zcela zmizelo. Ovšem v momentě, kdy se ke kameře natočila bokem, náhle se objevilo... a rozhodně nebylo malé. Bylo to skoro jako nějaké kouzlo.

Video
Video se připravuje ...

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka! David Turek

„Za druhé, bříško se mi viditelně zvětšilo až v posledních čtrnácti dnech,“ dodala Perkausová. To vysvětluje, jak je možné, že třeba na nedávné akci Elite Model Look ještě vůbec nevypadala „těhotně“. Je ale pravdou, že i tehdy si před tělem držela kabelku, aby ani náhodou nevzniklo podezření, že před světem něco tají.

Na srpnovou premiéru One Man Show: The Movie recesisty Kamila Bartoška (38) alias Kazmy si zase oblékla hodně volnou halenku, kterou doplnila koženou minisukní – a tak se všichni soustředili hlavně na její štíhlé nožky. Po letech strávených pod drobnohledem široké veřejnosti zkrátka moc dobře ví, jak v tom chodit...

Fotogalerie
44 fotografií