Před necelými dvěma týdny Ondřej Gregor Brzobohatý zveřejnil novinku - v Itálii si vzal svou partnerku Danielu Písařovicovou (44). Ještě to přitom není tak dávno, co se ve velkém řešil jeho rozvod s Kuchařovou a také církevní žaloba, kterou na něj podala kvůli zrušení církevního svazku. Ondřej pak raději šel s pravdou ven a přiznal, že se rád převléká do ženských šatů, ale jen pro zábavu.

Velké drama mezi bývalými manžely (přinejmenším prozatím) utichlo, ovšem všechny stejně zajímá, jak asi Táňa vnímá fakt, že už je její ex opět ženatý. Jako obvykle, blondýnka se ponořila do práce. „Pro novou kampaň mé fashion kolekce ICONIC jsme si trochu pohráli s délkou vlasů…😃 Co na to říkáte?“ oznámila na instagramu modelka a ukázala krátké video, kde má své blond kadeře o poznání kratší.

Zatím od fanoušků a fanynek sklidila chválu, a dokonce si vysloužila několikrát i přirovnání k legendární Sharon Stoneové (65). Jenže někteří lidé v komentářích se shodovali, že je sice Taťána krásná, ale víc jí to přece jen slušelo s dlouhými vlasy.

Někdo měl dokonce za to, že ji tento účes dělá zbytečně starší. „Podle mě to dělá ten rolák, protože jinak to vypadá na hezký mikádo,“ spekuloval další člověk a párkrát se objevila i obava, jestli to vlastně celé není jen paruka. 

Miss World roku 2006 každopádně změnila image a v podstatě se tak zase jednou »odstřihla« od minulosti. Nic nového pod sluncem, ženy takové kroky podnikají často. Někdy najdou nový styl, co jim vyhovuje, jindy se vrátí k osvědčené klasice. Tak uvidíme, co z toho bude případ Kuchařové.

 

Video
Video se připravuje ...

Taťána Kuchařová: Konec manželství jsem zvládla dobře, teď přijde anulace. Lucija Veselá

Fotogalerie
73 fotografií