Bohuš Matuš dlouho platil za pověstného „věčného starého mládence“, který se do ženění či plození dětí rozhodně nehrne. Po seznámení s tehdy patnáctiletou Lucií ale obrátil o 180°! O dva roky později se jim narodila dcera Natálka, s Luciinými osmnáctinami přišla svatba a dnes uvažují o dalších potomcích... 

Nejsou to ale jen vlastní děti, kterým dnes zpěvák věnuje svou energii. V úterý se s manželkou a dcerou objevil na charitativním koncertě na pražském náměstí Míru, pořádaném organizací Život dětem. Ta se soustředí na pomoc nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem v rámci celé České republiky, které se ocitnou v obtížné životní situaci. Na akci vystoupili manželé Petra Černocká (73) a Jiří Pracný (70) a zpěvák Jan Bendig (29). 

Lucie v růžovém tričku, s růžovým batůžkem a platinově blonďatými copánky působila snad ještě mladší, než reálně je, celá rodina ale zářila úsměvy a tvářila se jako reklama na štěstí. Maličkou dceru zpěvák hrdě vyzvedl do výšky a ukazoval ji přítomným fotografům tak, aby si mohli pořídit co nejlepší záběr. Nutno podotknout, že čím je děvčátko starší, tím víc je tátovi podobné.

Rodina se možná brzy rozroste... „Nikdy jsem dítě nechtěl, chtěl jsem být sám, ale Natálka by asi měla mít brášku,“ svěřil se Matuš pro iDnes.cz. A kdyby mu dcera v pubertě utekla za slavným zpěvákem? „Určitě ji budu hlídat. Pokud si ale najde někoho, jako to bylo u nás s Luckou, tak to je každého věc,“ říká Matuš.

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš s Lucinkou: Doma zkoumáme virtuální realitu! Matyáš Janíček, Lukáš Červený

Fotogalerie
133 fotografií