Tohle překvapení se opravdu povedlo. Do populární show šel hudebník Vojta Dyk jako občasný porotce a ve finále skončil jako jeden z posuzovaných. Když ho (maskovaného v převleku) porota vybídla, aby zazpíval, všichni čekali fiasko, ale... Spadla jim brada. Dyk totiž v angličtině fenomenálně vystřihl song Kam tenkrát šel můj bratr Jan, který kdysi komunisté zakázali zpívat Karlu Gottovi (†80).

V tu chvíli už Prachař začal tušit, šibalsky se uculoval, a když si ho pak růžová drag queen po ohromném potlesku vestoje pozvala k sobě na jeviště a zazněly první tóny písničky skupiny Nightwork, bylo jasné, kdo že se to pod tunami make- upu skrývá. „Pro maskéry a kostyméry to bylo těžké. Pro mě šlo jen o to, vydržet to sedm hodin... Trvalo to řádně dlouho,“ komentuje proměnu Dyk, který svůj tanec trénoval celou noc, ale stejně mu moc nešel.

Ondřej Gregor Brzobohatý(40) by mu se svým alter egem Tiffany Richbitch dal určitě na frak. „Podařilo se to utajit do poslední chvíle, ale víte... My se s Kubou Prachařem známe dost hluboko, takže mi bylo jasné, že mě poznají,“ dodal Vojta, který se v show Česko Slovensko má talent na Primě opět objeví v neděli večer jako pátý porotce.

Kdo je drag queen

Většinou jde o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Líčení, oblečení i pohyby při vystoupení bývají přehnané, aby bylo dosaženo komického či dramatického efektu.

Video
Video se připravuje ...

Vojta Dyk nazpíval Heroes od Bowieho pro Děti Nagana Bontonfilm

Fotogalerie
36 fotografií