V době, kdy společností rezonovaly šokující zprávy popisující týrání dětí v Kuřimi a podivné zapojení Barbory Škrlové do celé události (tato dospělá žena se vydávala jak za malého, vážně nemocného chlapce, tak i za holčičku), začalo být s celou kauzou skloňováno i jméno zpěváka Bohuše Matuše.

Ten 17. srpna slaví své kulaté padesátiny. Úspěšný pěvec, jenž zazářil i v mnoha muzikálech, například Fantom opery, Ples upírů, Dracula a v řadě dalších, byl z tohoto nařčení upřímně v šoku.

„Nejvíce mi vadilo, když se začalo psát, že jsem s ní žil někde v zahradní chatce,“ svěřil se před nedávnem zpěvák Blesku. „Kdysi jsem byl v jednom brněnském sboru, kam asi nějakou chvilku docházela, a vím, že mi tam někdo říkal, že tam byla. Asi mě znala, ale já ji nijak blízce ne. Poprosil jsem pak jednu advokátku, jestli by mi s tím nepomohla, a ona zašla přímo za Barborou do ústavu. A ta mi potom napsala dopis, kde se mi omlouvá, že si to všechno vymyslela.“

Podivné existence se na něj ale lepily i poté. „Je jedna fanynka, která chodí hodně na moje vystoupení. Vždycky přijde s šestiletou dcerou a tvrdí, že je to moje dcera, kterou jsem jí udělal v době, kdy jsem se učil kominíkem. A já se jí vždycky snažím vysvětlit, že na kominíkovi jsem byl před pětatřiceti lety a té dceři je šest,“ smál se Bohuš. On sám je přitom šťastně zadaný - oženil se 12. května 2021, tedy v den, kdy jeho partnerka Lucie, tehdy ještě Palkaninová, slavila osmnáctiny.

Také jeho vztah s „mazlivkou“ Lucií byl hojně řešeným tématem. Když se poprvé začalo v médiích psát o jejich lásce, nikdo nedával téhle romanci moc šancí. Přece jen slavného muzikálového zpěváka a jeho partnerku dělilo dobrých 29 let. „Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci být sám, ale postupem času jsem zjistil, že je Lucinka úžasnej andílek s IQ 121 a krásnou duší,“ prozradil Bohuš Matuš Blesku v roce 2018.

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš slavil 45 s mladičkou Lucinkou (15): Sex nebyl, mazlení ano! Petr Macek, Lukáš Červený

Této nevšední romanci jistě pomohlo i to, že Lucinčini rodiče, kteří jsou mladší nežli její manžel, patřili mezi zpěvákovy fanoušky. Bohuš, jenž za své umělecké jméno vděčí textařce Gábině Osvaldové (70), se zprvu na veřejnosti bránil, že by s Lucinkou něco měl. „Nebudu lhát - pomazlil jsem se s ní, ale nespím s ní. Pomazlení je pro mě pohlazení po vlasech, nic sexuálního. Je malá, na tyhle radůstky má čas, tvrdil. Dušoval se také, že má jeho mladinká přítelkyně, co mu prý namluvila, že jí je 23 let, potvrzení na to, že je ještě stále pannou.

Oslavenec Matuš, jenž se v mládí pokusil o sebevraždu (chtěl se otrávit, a i když jej z toho v nemocnici vykřesali, přišel o vlasy) a prošel si divokým obdobím plným alkoholu a marihuany, je dnes ale šťastným manželem krásné Lucinky a pyšným otcem. Se svou mladinkou chotí má dcerku Natálku (2). „Jeden čas jsem sice říkal, že spolu už nechodíme, ale to bylo jen proto, že se jí vysmívaly děti ve škole a já nechtěl, aby jí někdo ubližoval,“ vysvětloval tehdy, proč médiím neříkal pravdu.

Fotogalerie
68 fotografií