Hanka se stejně jako Sabina objevila v loňské řadě Love Islandu, kde to dala dohromady se slovenským modelem a IT specialistou Jakubem Vitekem (29). Sabina našla lásku s MMA zápasníkem Zbyňkem Vlčkem (22), krátce po odchodu z vily ale jejich lovestory skončila. Sabinu si totiž vyhlédl Vlčkův slavnější kolega Muradov a mladšímu Zbyňkovi ji přebral… 

Muradov nejprve Sabinu před veřejností zapíral, nakonec už se to ale utajit nedalo, a tak vyšel s pravdou ven. Dnes už se ke Karáskové hrdě hlásí a v Uzbekistánu ji dokonce představil své mamince Rumii, po níž pojmenoval dceru Ruminku (3), kterou má s Monikou Bagárovou (29). Bez zajímavosti není ani fakt, že sama Bagárová nikdy Rumiu starší osobně nepotkala.

»Skočila mu do postele!«

Zdá se, že vztah Karáskové a Muradova jenom kvete. Podle finalistky Miss Czech Republic 2022 HankyDědkové to ale není taková idylka, jak by se na první pohled mohlo zdát! Když totiž zápasník Sabině vypisoval zprávy a snažil se ji sbalit, zkoušel to prý i na Hanku. 

„Mám na to takový názor, že je to její život, a jestli jsou šťastní, přeju jim to, já mu ale dala jenom zobrazeno a ona mu skočila do postele,“ vyjádřila se Hanka drsně v podcastu Renezance. Muradov se jí prý nelíbil a nestál jí ani za odpověď na zprávu.

A nebyl to zdaleka jediný rýpanec, který někdejší kolegyni uštědřila. „Říkala o mně, že jsem falešná a že mě zná. V Love Islandu si půjčovala naše věci, aniž by se zeptala,“ prohlásila Hanka o Sabině. 

Video
Video se připravuje ...

Sabina Karásková opatrně o dceři Macha Muradova: Nemám strach z našeho setkání. Kisa Císařová

Fotogalerie
125 fotografií