Chlapci už dávno svou maminku přerostli a navíc nejstarší Lucián, kterého má ze vztahu s hercem Filipem Blažkem (50), se před třemi roky oženil. Blondýnka ho předala půvabné Anežce. A ta s nimi nyní také povečeřela. 

Ráda a často vařím. Nevzpomínám si, že by něco skončilo v koši, možná tak před deseti lety, ale už mám praxi. Ale když je možnost povečeřet a navíc s dětmi, tak málokdy odmítnu,“ netajila se herečka, která překvapila rozcuchaným drdolem. „Nebyl čas, udělala jsem si na hlavě kokrhel a vyrazila,“ smála se Lucie. 

Video
Video se připravuje ...

Chantal Poullain (65) šokuje: Chci dvojčata! A jak si rozumí s přítelkyní syna Vladimíra? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Celá rodina si potrpí na středomořskou kuchyni, jejíž součástí jsou ryby a mořské plody. „Mušle dělám stylem půl vody a půl vína, máme takový veliký mušlový hrnec, je tam hodně česneku a hodně koření. Mám možná raději, když vařím já, mám prostě jistotu,“ pochlubila se Benešová na galavečeři k pátému ročníku oblíbeného Mušlového festivalu.

Společenskou akci podpořila také ambasadorka festivalu Chantal Poullain (67). Ta si mimo gastro zážitku odnesla i šek na 300 tisíc korun

Bylo to pro mě opravdu překvapení a překrásný večer. Musím poděkovat organizátorům Czech Mussel Week, že podpořili mou nadaci Archa, myslím si, že je to krásné. Protože když se máme dobře, tak nám přinese také mnoho štěstí se podělit. Nyní pracujeme na více projektech a jsme moc vděčni za každou pomoc," poděkovala šarmantní Francouzka, která si bez mušlí a ryb nedokáže představit svůj jídelníček.

Miluji syrové ryby a mořské plody na všechny způsoby. K životu potřebuji jód. Když jsem Vladimírka začala krmit běžným jídlem, tak jeho první jídlo byl losos. Takže i on miluje plody moře," svěřila se Blesku Chantal, která měla na mysli svého syna Vladimíra Polívku (34). 

Fotogalerie
38 fotografií