Kauza kolem údajného orálního sexu s influencerem a vítězem Like House 2 Tadeášem Kuběnkou se Sergeie Barracudy stále drží jako klíště! Po internetu koluje řada vtípků a lidé mu dokonce vymýšlí různé přezdívky - jako třeba „Sergay“ nebo „Sergei Bi“. Popuzenému rapperovi, který od začátku říká, že s mladíkem nic neměl, teď ujely nervy a na svém nedávném koncertě pozměnil slova jedné ze svých písní.

V písni 713, jedné z Barracudových nejslavnějších skladeb, se původně zpívá: „Je*at, co jsi o mně slyšel, všechno jsou to lži.“ Když na ni ale při koncertě došla řada, Sergei namísto toho zahartusil: „Je*at, co jsi o mně slyšel, nejsem bu*erant!“

Přímý odkaz na nedávnou kauzu samozřejmě posluchače zaujal, a tak vytáhli mobilní telefony a všechno si natočili. Videa z akce následně obletěla sociální sítě a stala se virální.

Ačkoli se nedá říct, že by Barracuda ztrácel fanoušky, ne každý mu jeho popírání věří. „Kdyby to přiznal, tak to určitě nikdo neřeší. Ale asi se stydí, že si užil s klukem.“ „Kdyby to tehdy zahrál na srandu, nikdo by to neřešil.“ „Ten, kdo není gay, nemusí nikomu dokazovat, že jím není.“ „Čím víc to řeší, tím víc věřím, že je,“ zní namátkou některé komentáře. Většina diskutérů to vidí podobně.

Věc řeší soudně

Sergei Barracuda, vlastním jménem Erik Peter, prý už na Kuběnku podal žalobu. Alespoň to tvrdil v rozrušeném videu přede dvěma týdny na svém instagramu. Mladý influencer totiž na rozdíl od něj drby o společné noci bez okolků potvrdil… „Měl jsem na sobě oversized Balenciaga T-shirt dress a chlapec chtěl zjistit, co pod tím je, prostě ho to zajímalo. Hrál si na Doru objevitelku,“ sdělil Blesku. Jestli skutečně došlo i na žalobu, bude muset pravdu odhalit soud.

Video
Video se připravuje ...

Sergei Barracuda po kauze s Kuběnkou na koncertě pozměnil text své písně. TikTok /@aneta.diary

Fotogalerie
67 fotografií