Informace o tom, že by se měl ostravský rapper Erik Peter alias Sergei Barracuda zaplést s vítězem reality show Like House 2 Tadeášem Kuběnkou, všechny překvapila. Až na pár náznaků v jeho písních, které všichni brali jako žert, totiž nikdy nedal veřejně najevo, že by ho přitahovali muži. Podle Kuběnky je nicméně přesně tohle realita. 

„To bylo po tom koncertě Mišíka, kam jsem byl pozvanej a vys*al jsem se na to. Pak u mě byla afterka (after party, pozn. red.) na bytě, a jelikož tam měl Sergei kamarády, tak se stavil,“ popsal Tadeáš Blesku. „Měl jsem na sobě oversized Balenciaga T-shirt dress a chlapec chtěl zjistit, co pod tím je, prostě ho to zajímalo. Hrál si na Doru objevitelku,“ nešetřil Barracudu, který ho po společných hrátkách (konkrétně mělo jít o orální sex) prý mezi lidmi ani nepozdravil, což influencera pěkně naštvalo. 

Sergei slíbil vyjádření, pak se odmlčel

Kuběnka takříkajíc neměl co ztratit, co na to všechno ale Sergei? Ten nejprve sliboval vyjádření, pak se ale na podezřele dlouhou dobu odmlčel. „No stress. Vstávám a jdu na vyjádření. Nechtěl jsem to dělat, ale, protože je to ubohé,“ napsal si do instastories ve středu kolem druhé odpoledne a od té doby už se neozval.

Porada s právníkem

Mlčení prolomil až o den později, ve čtvrtek kolem jedné po poledni. K fanouškům opět promluvil přes svůj instagram, tentokrát se ale rozhodl pro osobní video. Na něm řídí auto a plný emocí se střídavě kouká na cestu a do kamery. „Omlouvám se za odmlku, musel jsem se poradit s právníkem, co a jak,“ vysvětlil na začátek. 

Stovky holek, které měl, by prý každému řekly, co má doopravdy rád! „Na mně žádný Kuběnka parazitovat nebude!“ zahartusil rapper, jehož se aktuální drby zřejmě silně dotkly. „A jestli ta nula bude vypouštět nějaké deepfake (realisticky upravená videa, která skutečnou osobu zasazují do uměle vykonstruovaných situací, pozn. red.) nebo jiné s*ačky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty,“ pokračoval. 

Podává žalobu

Sergei se rozhodl, že celou záležitost nenechá jen tak. „Podávám žalobu. Celá kauza je jenom kvůli tomu, že nastavuju lidem dobrou tvář, jenom proto, že jsou ze stejného města, jako já,“ tvrdil rozhořčeně.

Video
Video se připravuje ...

Ostravský raper Sergei Barracuda: Pro nové zuby si zaletěl do Turecka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií