Na kauzu údajných milostných radovánek s Tadeášem Kuběnkou zareagoval rapper Sergei Barracuda po svém. Za volantem natočil rozčílené video, na kterém se místo na cestu díval do kamery a mával kolem sebe papírem s údajnou žalobou. „Na mně žádný Kuběnka parazitovat nebude!“ hartusil naštvaně. 

Reakce samozřejmě neunikla Kuběnkovi. „Fakt se tím mužem cítím znechuceně, že se to teď snaží zahrát, že jsem si to jako nějaká bláznivka vymyslel, ale pi*o mám fotky z té noci, tam u toho byli lidi, já vůbec nechápu, že to zkouší zahrát na to, že se to vůbec nestalo,“ rozmluvil se dotčený mladík ve svých instastories. Z Barracudových slov je mu prý zle. 

„Kdybych já byl nějaká fanynka, která do něj lila drinky a strašně bych ho do toho nutil, tak bych chápal, že by byl nas*anej. Ale ten týpek to celou dobu inicioval a pak má tu drzost to teď prezentovat, že já jsem si něco vymyslel,“ trval na své verzi.

Zároveň vypíchl fakt, že rapper nikdy vysloveně neřekl, že se to nestalo. „Protože ví, že nemůže říct, že to není pravda, protože to pravda je. A za tím si stojím,“ pokračoval. 

Kuběnku prý navíc vůbec nenapadlo, že jsou informace o údajném orálním sexu mezi nimi nějaké tabu – sám Barracuda totiž v jedné ze svých písní rappuje „pí*a už mě nudí, asi začnu píchat kluky“

Video
Video se připravuje ...

Tadeáš Kuběnka z LikeHouse: Na jeho vulgarity museli najmout pracovníka! David Turek, Elmer Carvalho

Tisíce výhrůžek smrtí

Barracuda se nicméně proti jakémukoli „nařčení“ z náklonnosti k mužům rázně ohradil a řada fanoušků je na jeho straně. A někteří to Kuběnkovi dávají pořádně „sežrat“! „Dneska mi reálně přišlo 4 tisíce zpráv, ať se zabiju a že si mě najdou, že mě pobodaj. Kvůli čemu? Že jsem suckl péro tvému oblíbenému rapperovi, tak mě chceš pobodat? Kde to jsme do pí*i,“ rozčiloval se mladičký influencer. 

„Hlavně to nebylo plánované exposé tady na pana Sergeie. To se stalo v květnu, je srpen. Kdybych chtěl, tak to udělám už dávno. Ale jelikož to byla taková senzace, že o tom mluvila celá Praha, pak celá Ostrava a stalo se z toho veřejné tajemství, tak samozřejmě, že se k tomu vyjádřím,“ vysvětlil, proč se rozhodl vyjít s příběhem ven. 

„Jsem upřímnej ve všem. I když to jsou věci, na který nejsem pyšnej, tak jsem vždycky řekl, jak byly. A on to prezentuje, jako kdybych tady plánoval, že ho chci zničit. Já nic proti němu nedělám, jen jsem byl upřímnej o naší romantické noci,“ pokračoval. „Když to posuckuješ, tak se k tomu i přiznáš,“ uzavřel.

Co se vlastně stalo?

Všechno začalo naprosto nenápadně: Rapper Erik Peter alias Sergei Barracuda (33) ve fitku nepozdravil influencera Tadeáše Kuběnku (20). V životě by ho zřejmě nenapadlo, jaký skandál to způsobí! Kuběnky se to totiž silně dotklo – a vyrukoval s tím, že prý spolu měli v květnu po koncertu Adama Mišíka (26) strávit noc. Pak už to šlo ráz na ráz: Barracuda Kuběnkovi pohrozil žalobou, ten si za svým tvrzením ale nadále stojí. 

Video
Video se připravuje ...

Ostravský raper Sergei Barracuda: Pro nové zuby si zaletěl do Turecka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií