To Hanu Vágnerovou (28) o ruku požádal jeden z nejlepších českých motocyklových závodníků Karel Abraham (33) sice loni v listopadu, ale i tak to nebude dle tradice. 

„Věci se trošku hýbou, přece jenom čas plyne velice rychle a  svatba bude v prosinci, takže přípravy jsou už opravdu v plném proudu. Šaty mi bude šít Michal Knot, už začínáme pracovat na střihu. Nebudou úplně klasické, nemám takový styl ráda. Celý život předvádím, tak jsem chtěla trošku něco jako speciálního a výjimečného, a tím, že to bude v prosinci, tak budou trošku jako vločka, budou jednodušší, ale zároveň bych chtěla být jako princezna a zatím víc neprozradím,“ říká Hanka, která si po obřadu na Pražském hradě vezme příjmení budoucího manžela, s nímž má rok a půl stará dvojčata - Káju a Julinku. 

Video
Video se připravuje ...

Hana Vágnerová před svatbou se závodníkem: Na šaty má speciální nároky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Před oltář se už těší i Tereza. „Právě vybíráme svatební místo, vše se  konečně rozhoupalo a svatba bude příští rok,“ svěřila se Tereza. „Můj muž se mě zeptal, kdy bude ta svatba, kdy se budeme brát a ať mu řeknu, že on tam přijde,“ směje se Miss Earth 2012. 

I když svatební šaty předváděla nesčetněkrát, tak ty své ještě vybrané nemá, ale představu už má. Modelka je rovněž dvojnásobnou maminkou, a to synka Sebastiena (2) a dcerky Lilien (4). 

Fotogalerie
59 fotografií