Bydlení na prestižní pražské lokalitě nebylo pro Nikol Moravcovou a její rodinu jenom tak. „Z naší původní ložnice jsme udělali Violce pokojíček a my si doslova ustlali v obýváku,“ svěřila se totiž na sociální síti. Pro nedostatek prostoru v bytě si zkoušeli ve stejné lokalitě najít něco většího, to se jim ovšem nepodařilo - a tak se nakonec rozhodli svůj (dvoupatrový) byt 2kk přestavět . Rozhodně to nebyla chyba a s výsledkem, který je bez jakéhokoliv přehánění nadmíru povedený, se plavovlasá influencerka pochlubila na sociální síti. 

Její bydlení je inspirované industriálním stylem s boho prvky, a nechybí ani velká terasa, naprosto ideální k trávení volného času v těchto horkých dnech. V jednom patře najdete kuchyň, obývací pokoj a nově i ložnici v japonském stylu a to vše v přírodních barvách - v bílé, hnědé, šedé, béžové a oranžové, což interiéru dodává na útulnosti (ačkoliv těžko říct, Nikol používá hodně barevných filtrů...). Vedle je pak pokojíček pro Nikolinu dcerku Violet (4), v němž hrají prim hlavně růžové barvy, dřevěné hračky a postýlka se stříškou jako domeček.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Moravcová: Dcera je trochu sobeček, ale další dítě si nemáme kde udělat. videohub

Přestavba, která, jak je u influencerů zvykem, vznikala ve spolupráci se známou firmou, jíž tak dotyčná osobnost dělá reklamu, měla nenápadný start. „Začalo to nevinně, japonským futonem,“ vysvětlovala Nikol na instagramu. Futon je tvrdá, tenká matrace, co vznikla právě v Japonsku. Od koupě jednoho kusu nábytku se pak zřejmě všechno dál už volně odvíjelo.

A jak Moravcová prozradila, některé doplňky své domácnosti si sami s manželem Karolem, kterého blondýnka mimochodem poznala prostřednictvím seznamovací aplikace, vyrobili. Třeba lustry z proutěných košíků, což je nečekaný detail, který dodává příjemně působícímu bydlení ten pravý šmrnc. 

Letná má pro Nikol ještě jednu velkou výhodu. Má tam po ruce maminku, která bydlí nedaleko. Své dceři prý pomáhá jak v domácnosti, tak i s vařením. Moravcová totiž sama přiznává, že se v kuchyni moc nevyskytuje a u plotny tráví minimálně času. Přesto má však ve zrekonstruovaném bytě pořádně velkou kuchyňskou stěnu a linku plnou nejrůznějších spotřebičů...

Jediné, co se muselo obětovat novému přeskupení bytu, bylo domácí kino, místo kterého je nyní nová postel. V takovém nádherném bytečku to ale snad ani nevadí. „A zimu budeme trávit na Kanárech, dokud to jde,“ plánuje si Nikol. Chladnější měsíce totiž rodina často tráví na svém milovaném Lanzarote.

Fotogalerie
68 fotografií