Od svého vzniku se už v Ulici vystřídala řada známých tváří. V devatenácté sérii, která začne po prázdninách, se mohou diváci těšit nejen na Vondráčkovou, ale i Gondíkovou, jejíž hrdinka bude od samého začátku opředena tajemstvím.

„Postava, kterou hraje Adéla Gondíková, bude v Ulici docela kontroverzní. Sama jsem zvědavá, jak ji diváci přijmou a komu budou nakonec fandit,“ říká kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová. „Má svá tajemství, která se budou postupně odhalovat, čímž zasáhne hodně významně do osudů několika obyvatel Ulice,“ naznačuje, na co se mohou diváci těšit.

Vondráčková přinese nový vítr

Jak už Aha! informovalo, Lucie Vondráčková ztvární v Ulici postavu jménem Soňa Čechová. „Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se na podzim rozhodně mají na co těšit,“ slibuje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Největší role dosavadní kariéry

Oblíbená herečka není v nováckých seriálech rozhodně žádným nováčkem. Jako vrchní sestru Jirkovou si ji mohou diváci pamatovat z Ordinace v růžové zahradě 2 a účinkovala také v populární show Tvoje tvář má známý hlas. Na konkurenční televizi Prima se zase představila jako sestřička Míša v seriálu Sestřičky Modrý kód. Vše to ale byly spíše menší role. V Ulici má mít podle informací Aha! zatím největší hereckou příležitost.

Vydělají až 120 tisíc za měsíc

Hvězdy, které se v populárním seriálu objevují, si přijdou na velmi příjemné peníze. Za jeden natáčecí den si podle informací deníku Aha! vydělají 10 až 12 tisíc korun. A protože točí většinou deset dní v měsíci, mohou si tak přijít až na 120 tisíc korun měsíčně!

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Adély Gondíkové: Divoké mládí a diář plný sexu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií