Zpěvák Marian Vojtko, hvězda muzikálů Ples upírů, Fantom opery či Tarzan, se na sociální síti pochlubil „každoroční fotkou s pohádkovou babičkou z Pohorelej“. Jeho babičce, jež skutečně vypadá, jako kdyby ji do našeho světa přenesl kouzelný plášť princezny Arabely, je už dobrých 94 let - což je věk vskutku požehnaný.

Kdo by však očekával, že tato dáma z vísky na úpatí Nízkých Tater za svou dlouhověkost vděčí přísnému odříkání, ten by byl na velkém omylu. „Každé ráno k snídani klobáska,“ prozradil totiž její vnouček, člen pěveckého kvarteta 4 Tenoři, její neobvyklý ranní rituál. Své babičce pak zásoby uzenin „z daleké Czechie“ pravidelně doplňuje.

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko: Muzikálový Fantom šel nakrátko! Kateřina Štichová

Snímek s babičkou v objetí, jenž skutečně bere za srdce, zaujal nejenom celou řadu Vojtkových fanoušků, kteří ho ocenili množstvím „lajků“, ale i zpěvákovy kolegy z umělecké branže. Srdíčko mu poslaly zpěvačky Leona Machálková (56) a Natálie Grossová (20). Dále i moderátor Aleš Háma (50) či módní návrhářka Blanka Matragi (70). „Úžasná,“ ohodnotila Marianovu babičku také herečka Yvetta Blanarovičová (59).

Fotogalerie
56 fotografií