Diváci Survivora si nemohli nevšimnout, jak to jiskří mezi bývalými milenci Petrem „Pítrem“ Havránkem a misskou Andreou Bezděkovou. Sestříhané záběry pravidelně zachycovaly důvěrné doteky i pohledy či dokonce podezřelé pohyby v roští. Na Pítra přitom doma čekala přítelkyně Gábina Gašpárová, se kterou se dal dohromady během své účasti v reality show Love Island. 

I když Gábina vždy zarytě tvrdila, že Pítrovi věří a je přesvědčená, že jde jen o hru a záběry jsou navíc zřejmě účelově poskládané, i tak toho na ni bylo dost. Než aby to všechno sledovala a užírala se doma, vyrazila raději s přáteli na zaoceánskou loď. Přestala navíc spravovat Pítrův instagramový profil, který měla do té doby v době Pítrovy nepřítomnosti pod palcem.

Teď už jsou hrdličky konečně zase spolu, a jak se zdá, aféra jejich lásku naštěstí neovlivnila. A Pítr se teď poprvé k celé věci otevřeně veřejně vyjádřil. „Přijde mi to celé zbytečné. Samozřejmě mě to mrzí, nejvíce kvůli Gabče, která to sledovala v reálném čase, protože když jsme byli na ostrově, já to vůbec nevnímal. A také mě to mrzí proto, že mi to trochu zkazilo celý zážitek ze Survivoru, který do té doby, než jsem tohle zjistil, byl pozitivní. Byl to obrovský zážitek, ale tohle mi ho zkazilo. Bohužel, nedá se s tím nic dělat. A mrzí mě to i za Andreu, která je do toho nějakým způsobem zapletená. Je to pitomá situace, ale jsem rád, že nás to nijak nepoznamenalo,“ svěřil se model pro Expres.cz.

Na Bezděkovou nicméně stále nedá dopustit. „Byl to jediný člověk, na kterého jsem se mohl stoprocentně spolehnout a mohl mu věřit, což je v té hře úplně nejcennější. Zároveň ona je super sporťák, extrémní srdcař, bojovnice. Je schopná si zlomit všechny končetiny, aby přinesla bod, a zároveň nebyla jediná chvíle, kdy by si na něco stěžovala. Pořád se směje a má pozitivní energii. To jsou lidé, se kterými tam chceš být,“ objasňuje Havránek, který Andree před odchodem ze soutěže přenechal svůj odznak imunity.

A stejně to vidí i Gábina. „Naštěstí Survivor náš vztah neovlivnil. Vznikly tam peripetie, které jsme si ani jeden nepřáli. Je dobře, že jsme si potvrdili, jak to bylo a nebylo, a že ve finále nebylo nad čím se pozastavovat. Přežili jsme to a udělalo nás to jenom silnější,“ prozradila Gábina a se smíchem dodala, že už by Pítra do džungle nepustila. 

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou uvidí diváci už dnes na Voyo. TV Nova

Fotogalerie
47 fotografií