Když se Pítr přihlásil do reality show Survivor, jeho přítelkyni Gábinu zřejmě ani nenapadlo, že bude v džungli Dominikánské republiky následně „uvězněn“ se svou bývalou láskou Andreou Bezděkovou. A že k němu modelka dokonce stále chová nějaké city…

Nepříjemná žárlivost

Jiskra mezi Pítrem a Andy je dokonce natolik žhavá, že si jí nemohli nevšimnout ani ostatní účastníci. „S Pítrem k sobě mají hodně blízko, všímáme si toho úplně všichni. Někteří se i diví, protože má doma přítelkyni, někteří z nás to moc nechápou. Samozřejmě to není naše věc, takže to neřešíme,“ hodnotila například dvojici v show Pavlína z kmene Hrdinů.

Jiskření neuniklo ani Gábině. „Je to nepříjemné, to by bylo asi každému,“ přiznala pro televizi Nova, když jí ukázali, jak se k sobě Andrea a Pítr - alespoň zdánlivě - mají. „Myslím, že to možná může být ze strany Andrey, ale Pítr s tím nemůže nic dělat, doufám,“ neztrácí víru.

Nová prsa

Aby nemusela sedět doma a užírat se narůstající žárlivostí, vyrazila raději s přáteli na dovolenou. A když se nyní pochlubila fotkami z Kostariky, ukázala i malé „překvapení“… „Poprvé od reoperace,“ pochlubila se novými ňadry. Nutno podotknout, že jsou skutečně bujná.

Zatímco někteří fanoušci si práci chirurgů nemohli vynachválit, jiní tak nadšení nebyli. „Krásná moc, ale prsa extrém. Není to hezké,“ kritizovala například jistá fanynka.

A objevily se i rýpance „do živého“. „No Gabčo, a Andrejka nemá kozy žádný. Je to obyčejná holka a Petrovi to stačí,“ nešetřil ji jiný komentující.

Video
Video se připravuje ...

Intimnosti mezi Pítrem a Andreou uvidí diváci už dnes na Voyo. TV Nova

Fotogalerie
65 fotografií