Takový začátek rodinného výletu si Markéta Muzikářová rozhodně nepředstavovala. Naložila veškerá zavazadla a hlavně své tři děti do auta, manžel usedl za volant a vyrazili na cestu do Španělska. 

Na dálnici ve Francii, přes kterou jeli, šlápl na plyn a řítil se rychlostí 130 km za hodinu. Jenže najednou všechny vyděsila rána. „Píchnout kolo na dálnici v rychlosti 130 km/km... s třemi dětmi a naloženým autem, nic moc. Nejdřív auto trochu plave, pak rána jako z děla, pneumatika úplně odletěla a v podstatě jedeme po ráfku... Člověk ani neví, co mu proběhlo hlavou. Strach, zděšení, hrůza...,“ popsala houslistka své pocity bezprostředně po nehodě. 

Zatímco ona byla strachy bez sebe, hlavně o své tři děti syna Nicolase (9), dceru Victorii (5) a tříměsíčního syna Maxe, její manžel zachoval chladnou hlavu. 

„Naštěstí můj muž duchapřítomně celou situaci zvládl, auto ubrzdil, a dokonce štěstí v neštěstí, zastavili jsme těsně před výjezdem na odpočívadlo... a na něj dojeli po ráfku..,“ svěřila se s tím, že čekali na odtahovku. 

Jenže k jejich překvapení, auto neodtáhli, ale přijel automechanik, který jim upadlé kolo opravil. „Můj manžel je nejen bourák, ale i obezřetný, protože nás před cestou pojistil a našel ne zcela běžné pojištění asistence vozu v zahraničí. Zavolali jsme 211 a do 1,5 hodiny přijel pan opravář s elektrickým šroubovákem, za 20 minut vyměnil naši rezervu, vyplnil papír, ještě zkontroloval ostatní gumy a odjel,“ pochvalovala si svého šikovného muže. S rodinou pak znovu naskočili do auta a vydali se směrem do Španělska shánět nové pneumatiky. 

Video
Video se připravuje ...

Nejsi v tom sama: Markéta Muzikářová - Snaha o dítě mě stála strašně moc peněz a času, pomohl mi až tibetský láma. Videohub

Fotogalerie
21 fotografií