Herec Zdeněk Podhůrský nečekaně přiznal, že se stane žákem půvabné houslistky Markéty Muzikářové, frontmanky populárního hudebního tria Inflagranti. Kdysi dávno se prý učil hrát na housle i on, a jak přiznává, občas se jeho produkce dala i poslouchat. Pak ale, když odrostl dětským kraťasům, zamířily jeho kroky spíše před televizní kamery. Nyní charismatický umělec přiznal, že by se chtěl opět ke svým muzikantským kořenům vrátit.

„Ač jsme se nechali spolu zvěčnit na motorce a nechali se vyfotit v téměř vášnivých pózách, nic spolu nemáme,“ dušoval se Podhůrský, na kterého doma čekala o 37 let mladší přítelkyně Veronika (23). „Prostě a jednoduše bych si opět rád zahrál na housle a Markéta je tou nejlepší učitelkou. Domluvili jsme si několik kondičních cvičení a musel jsem své nové pedagožce slíbit, že budu pilným žákem. Svůj návrat k tomuto nástroji chci brát zodpovědně,“ svěřil se Podhůrský.

Talentovaná kráska sice jeho slova potvrdila, zároveň ale naznačila, že jako učitelka bude jaksepatří drsná: „Nemíním nic tolerovat. Domluvili jsme se a věřím, že svou touhu myslí vážně. Kdyby ne, udělám krátký proces. Flinky a záškoláky nesnáším, takže buď bude makat, nebo se rozloučíme, ale věřím, že k tomu nedojde a za nějaký čas o Zdeňkovi houslistovi ještě uslyšíme,“ s úsměvem uvedla Muzikářová. Takovou učitelku ale bude jistě radost poslouchat!

Podhůrský je zkrátka vzdor svému věku, který je málem už důchodcovským, velice činný. A nikdo by mu ho rozhodně nehádal. Během své nedávné narozeninové oslavy ostatně prohlásil, že se do penze ještě rozhodně nechystá. „Ani racky krmit ve volných chvílích nebudu. Mám před sebou řadu pracovních projektů a tohle je setkání, ne rozlučka,“ zdůrazňoval. A jak je vidět, plánů má do budoucna skutečně hodně!

VIDEO: Novotný ve VIP Prostřeno: Podhůrský je bisexuál, jeho sexualita je otevřená!

Video
Video se připravuje ...

Novotný ve VIP Prostřeno: Podhůrský je bisexuál, jeho sexualita je otevřená! FTV Prima

Fotogalerie
42 fotografií