Vše se provalilo na křtu knížky Můj báječný život, jejíž autorkou je někdejší moderátorka České televize Kateřina Etrychová (31). I když dříve moderovala zprávy na škrobené a vážné veřejnoprávní stanici, sama se nebojí odvázat. Proto je také její kniha plná netradičních sexuálních praktik a milostných zážitků týkajících se vztahů i rozchodů s různými milenci.

Některé historky čerpala prý ze svého života, z větší části si ale přivlastnila zážitky svých kamarádek. To je ostatně i případ zážitku, v němž měl údajně figurovat Podhůrský. „Jednou mi moje báječná kamarádka vyprávěla, jak běhala nahá na poli s jedním hercem, jehož jméno si nechám pro sebe,“ dělala s tím tak trochu tajnosti autorka.

„Říkala jsem si tehdy: Proboha, kde mám blok a tužku!“ dodává Etrychová, která ovšem v publikaci jmenuje jiné české celebrity – například Petra Kotvalda (59) či Felixe Slováčka (75). Ovšem jméno známého naháče zanechala v tajnosti, ovšem asi nebyla moc důsledná, jelikož tajemství provalila jedna slečna, která se křtu účastnila.

„Byl to Zdeněk Podhůrský. Vím to celkem jistě. Byla jsem u toho, když se to probíralo,“ prozradila žena, kterou tak zřejmě se spisovatelkou pojí přátelský vztah. S kým to ale vlastně charismatický herec nahý dováděl, neprozradila.

VIDEO: Novotný ve VIP Prostřenu tvrdil: Podhůrský je bisexuál, jeho sexualita je otevřená!

Video
Video se připravuje ...

Novotný ve VIP Prostřeno: Podhůrský je bisexuál, jeho sexualita je otevřená! FTV Prima

 

Fotogalerie
39 fotografií