Když se v roce 2004 dali dohromady, byla to láska jako trám, jenže brzy herec Zdeněk Podhůrský zjistil, že žít vedle Ivety je velmi náročné. „Moc jsem ji miloval, byla naprosto úžasná. Ale měla pro mě tolik negativních vlastností, že jsem s ní nemohl žít,“ prozradil herec deníku Aha!

Herec se svěřil, že právě Ivetina rozpolcená osobnost byla důvodem, proč nakonec vzal Podhůrský nohy na ramena. Chvíli měla dobrou náladu, pak zase špatnou a to vše řešila alkoholem a prášky. Iveta navíc chtěla urputně jejich vztah nějak zpečetit, a když se herec k nějakým závazkům moc neměl, udělala zcela nemyslitelnou věc.

Pokusila se stejně jako u Ladislava Štaidla (69) o demonstrativní sebevraždu. Tenkrát sice herec Podhůrský s úsměvem tvrdil, že šlo o pouhé vyčerpání z tantrického sexu, ale teď přišel s překvapivou pravdou, kterou léta nikomu neřekl. „Přece nebudu říkat, co se doopravdy stalo. To jsem nechtěl, a tak jsem zvolil nadsázku a humor,“ přiznává se po letech herec.

Iveta a Zdeněk se během svého dvouapůlletého vztahu dvakrát rozešli, podruhé to bylo zcela definitivní. Poté se už nikdy nekontaktovali. Už tehdy však herec věděl, že to s Ivetou nemusí dopadnout dobře, ovšem i v těch nejčernějších myšlenkách nepředpokládal, že nakonec její konec bude tak strašlivý.

Fotogalerie
7 fotografií