Fanoušci Ivety Bartošové, její obdivovatelé Zdeněk Macura a exmilenec Domenico Martucci, ale i někteří z řad slavných tváří nejsou jediní, kdo si myslí, že manžel Ivety Bartošové a její okolí zanedbalo odbornou pomoc, kterou zpěvačka před smrtí nutně potřebovala.

K jejich názoru se po dlouhém mlčení přidala i hlava státu Miloš Zeman. „Já si upřímně řečeno nemyslím, že by bulvár byl hlavním faktorem sebevraždy Ivety Bartošové. To já bych se musel zasebevraždit aspoň patnáctkrát, a jak vidíte, jsem stále naživu," řekl napůl v žertu Zeman.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Útok Zemana na Rychtáře a Petr K. má šanci na propuštění Redakce Blesk.cz

"Já si myslím, že Iveta Bartošová mohla zpívat tak, jako třeba Marie Rottrová nebo Hana Hegerová do sedmdesáti nebo osmdesáti, a že to, co ji zabilo, byli lidé kolem ní. Ten bulvár může být doplňující faktor, to vám samozřejmě uznávám, ale sám o sobě, kdyby byla v přátelském prostředí, by ji určitě nezabil,“ svěřil se prezident v pořadu Pressklub na Frekvenci 1.

Reagoval tak na slova Ivetina manžela Josefa Rychtáře, který krátce po její smrti pořádal tiskové konference před jejím domem v Uhříněvsi a obviňoval z Ivetiny smrti média. Jenže paradoxně to byl on, kdo Ivetu nutil stát před kamerou, i když ho prosila, že chce zůstat doma, protože se na to necítí...

CO SI MILOŠ ZEMAN MYSLÍ PŘÍMO O JOSEFU RYCHTÁŘOVI, SE DOČTETE VE ČTVRTEČNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU!

Video
Video se připravuje ...

Transexuál Diana útočí: Macuro, kvůli tobě měla Iveta deprese! Redakce Blesk.cz

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku