Scénku, ve které Jaroslava Hanušová jako učitelka Jaruška vysílá před zraky celé hoštické nudapláže na splav polonahé dívky, zná každý. Málokdo ale dosud věděl, že jedna z těchto dívek, tehdy 18letá Kamila, dnes vyšetřuje ostře sledovanou sebevraždu Ivety Bartošové.

Byla to právě zrzavá Kamila, která prohledávala okolí tratě v Uhříněvsi, kde se zpěvačka rozhodla ukončit svůj život skokem pod vlak. Byla to právě ona, která několikrát vyslechla Josefa Rychtáře, jehož účast na sebevraždě zpěvačky policie vyšetřuje.

Právě Kamila sebrala Rychtářovi dopis na rozloučenou pro Artura Štaidla (17), syna Ivety. Tahle zrzka je vyšetřovatelka vskutku aktivní, zkoušela se dokonce probojovat i na ostře sledovaný pohřeb trojnásobné české Slavice, ale marně. Nedopomohl jí k tomu ani mladý kolega, který se vždy objevuje po jejím boku.

Na vyšetřovatelku zavzpomínal i sám režisér komediální trilogie Slunce, seno... Zdeněk Troška (60). „Kamilka byla hodná, skvělá, úžasná, opravdu inteligentní holka. Byla pro každou legraci – v tom dobrém slova smyslu. Byla to úžasná parťačka, velmi sympatická dívka,“ prohlásil filmař.

Fakt, že Kamila pracuje na případu Bartošové, ho zaskočil. „Byl jsem překvapený, že dělá na případu paní Bartošové,“ dodal režisér. To, jestli si tehdy studentku vybral mezi místními děvčaty nebo v castingu, už si nepamatuje. „To já už nevím, ale podle mě ne. Myslím, že mi ji někdo doporučil,“ uzavřel Troška.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Nahé tajemství vyšetřovatelky kauzy Iveta. Kde se svlékla? Blesk TV

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku