„Tohle je pravděpodobně nejprodávanější pálivá omáčka, kterou lze sehnat na internetu,“ popisuje Novotný na kameru s tím, že se rozhodl dát na buřty, které jsou úkolem týdne, nejen omáčku Dragonfire, ale také chilli extrakt zvaný Black Mamba Extreme.

„Já mám rád pálivé, Zdeněk Podhůrský a Regina také. Macura bohužel ne,“ svěří Pavel, který se rozhodne samozvanému ochránci žen večer pořádně znepříjemnit. Na jeho pokrm zlomyslně natře pálivé omáčky daleko víc než ostatním. A to Macuru doslova odrovná! Hned po prvním soustu má totiž oči navrch hlavy a okamžitě vystřelí od stolu hledat, čím by zhasil oheň v ústech!

„Co si tam dal, prosím tě?!“ vyštěkne na protekčního spratka Novotného poté, co z dlaní u umyvadla hltal vodu. Ta bohužel hořící pocit v ústech ještě zhorší a Zdeňkovi se přitíží!

Video
Video se připravuje ...

Další kolaps ve VIP Prostřeno! Co složí Zdeňka Macuru? FTV Prima

Dokonce se o něho pokoušejí mdloby! Raději si proto znovu sedne ke stolu a snaží se nepříjemný pocit přetrpět. „Dostal menší kolaps z toho, no...“ svěří Hanka (55) a Jiří (78) Krampolovi do kamer. Sami přitom pekelné buřty ani neochutnali. Uvidíte dnes v 17:45 na Primě.

Voda nepomůže, lepší je mléko

Zmíněná omáčka obsahuje nejpálivější papričky světa Habanero a Naga Jolokia. Nikdy se nesnažte pálivé zahnat tím, že se napijete vody, efekt bude zcela opačný. Raději zkuste pálivé sousto zapít mlékem nebo si vzít nějaký jiný mléčný výrobek (jogurt, kefír). Pálivost se dá zajíst také kouskem pečiva.

VŠE O POŘADU PROSTŘENO! ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
64 fotografií