Představitel doktora Karla Sovy v seriálu Nemocnice na kraji města si musel dát zdravotní pauzu. „Nejdřív pan Frej alternaci neměl, potom o ni velmi stál, a tak se teď střídá s panem Vlasákem,“ potvrdil deníku Aha! Václav Hanzlíček z divadelní agentury Harlekýn, která hru momentálně uvádí v Divadle ABC. „V září s paní Stašovou hraje pan Vlasák. Jak to bude v říjnu, ještě nevíme...“ sdělili Aha! v divadle, kde už také na plakátu není Stašová s Frejem, ale s Vlasákem.

„Jsem v Jáchymově,“ řekl včera Aha! sám Frej. V lázních Jáchymov, kde se zaměřují na problémy s pohybovým ústrojím, už byl i loni. „Noha bolí jako čert od bederky. Lázně mi dělají dobře,” prohlásil tehdy herec. „Představení Na zlatém jezeře má úspěch. Hrajeme hru se Simonkou tak pětkrát až šestkrát do měsíce a jezdíme s ní i na třídenní zájezdy. Mám radost, že se líbí a je vyprodáno,“ dodal.

Právě ale proto, že mají pořád vyprodáno, požádal teď herec o alternaci. V případě jakéhokoli Frejova zdravotního neduhu by muselo být představení zrušeno, což už se několikrát i stalo. A to herec už nechce lidem dělat. „Pan Frej si ale postavu Normana tak zamiloval, že když i jen trochu může, tak hraje. Je to pořád jeho role, Simona si ho vybrala,“ dodal ještě principál Hanzlíček.

Video
Video se připravuje ...

Osamocený Frej bojuje o srdce ex! A vítězka MasterChef o chladných vztazích Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií