Herečka Kristýna Frejová na svém instagramu zveřejnila dojemný post na oslavu svého tatínka Ladislava Freje, který nedávno oslavil své osmdesátiny.

„Tacynku! Všechno nejlepší k narozeninám! Milujeme Tě s celým Tvým 'Laďou'. Děkujeme Ti, že nás stále udržuješ ve spontánní ostražitosti a verbální sparingpartnerství s Tebou je pro nás vždy zážitkem, který prozáří náš den! S láskou Krystus a Rašelí,“ napsala Frejová za sebe, bratra Ladislava (48) a dceru Ráchel (16). 

Na Freje nezapomněli ani kolegové z divadla v čele se Simonou Stašovou (66). Ti mu už v úterý připravili překvapení po představení Na Zlatém jezeře - nechyběl slaný dort, svíčky ani ovace ve stoje. 

Legendární doktor Sova ml. z Nemocnice na kraji města stěží zadržoval slzy, když mu jako první přáli diváci, kteří po jeho hereckém výkonu povstali a aplaudovali mu.

Slavilo se o přestávce i po představení a bylo to bezvadný. Marika Procházková, která tam s námi hraje, mi přinesla krásný masový dort. Byla to taková senzační nádivka ozdobená šunkou, salámem, zeleninou – lahůdka! Moc jsme se ale nerozjeli. Nemohl jsem se opíjet, byl jsem autem,“ řekl Blesku oslavenec.

VIDEO: Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém? Blesk TV

Fotogalerie
67 fotografií