V případě, že by se někdo chtěl přidat, mají herecké kolegyně a kamarádky Nela Boudová (53) s Kristýnou Frejovou (49) dokonce tip, jak na tuhle všemi aktuálně oblíbenou aktivitu. Kdo se chce i v zimě předvádět v řekách, rybnících a jezerech v plavkách, případně bez nich, má podle hereckých kamarádek už načase, aby se pustit do příprav.

„Vám všem, kteří se chcete začít otužovat, radíme: Začněte koncem srpna a nepřestávejte ani v září, říjnu, listopadu, prosinci, v lednu, únoru, březnu a v dubnu už je to brnkačka,“ napsala na svůj profil na instagramu Nela Boudová. A aby písmenky zformulovaný návod svým fanouškům trochu okořenila, přidala k němu společnou fotku s Kristýnou Frejovou. Na té jsou obě herečky k vidění v přírodě u vody a podle přidaného hashtagu se lze dovtípit, že se vydaly k Vltavě.

Obě měly na očích stylové sluneční brýle, u Kristýny Frejové jsou vidět černé plavky a u Nely Boudové lze zase tušit červené šňůrkové. „Doporučujeme dvakrát až třikrát týdně. Je to skvělé, uvidíte,“ přislíbila na instagramu Nela Boudová všem, kteří uvažují, že by si imunitu utužovali otužováním.

A aby v tom Kristýna Frejová svou kamarádku nenechala, pod společnou fotku přidala komentář. „Bylo to krásný! A bude to ještě lepší,“ pochvaluje si a slibuje dcera hereckých legend Ladislava Freje a Věry Galatíkové.

VIDEO: Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10).

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10). Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií