Matušková totiž letí z domovské Floridy do Prahy, aby 16. září vystoupila v Divadle Broadway na Vzpomínkovém koncertu na Waldemara Matušku, který se tam pořádá k jeho nedožitým 90. narozeninám. Zelenohorská se Slavíkem z Madridu 5 let žila, než jí ho přebrala Olga za poměrně dramatických okolností. Ráda by Waldemarovi vzdala v divadle hold, ale obává se: „Bojím se ale, že mě Olinka z divadla vyhodí,“ svěřila se Aha! Zelenohorská.

Nemám důvod ji zvát

„Já nemám potřebu vyhazovat paní Zelenohorskou z divadla, když si koupí lístek, nebo ji někdo pozve. Do divadla může přijít jako kdokoliv jiný. A pokud ji potkám, tak ji samozřejmě pozdravím,“ reaguje ovšem Matušková a dodává: „Také ale nemám důvod ji do divadla zvát já osobně, a před smrtí se s ní začít přátelit. Mnoho věcí, které říká, se nikdy nestaly,“ dodala Olga na vysvětlenou s tím, že facky rozhodně létat nebudou.

Kde je vlastně pravda?!

Zelenohorská totiž tvrdí, že zmlátila Waldemara i Olgu, když si před ni lehli společně na gauč a usnuli. Anebo že když se s Waldemarem rozešli, vyházel jí věci z bytu na Václavském náměstí na chodník. Podle Olgy z toho není nic pravda, a protože prý tyhle řeči štvaly i Waldemara, sepsal s Olinou knihu Waldemar a Olga: Zákulisí našeho života. „V té knize Walda vše uvádí na pravou míru,“ vysvětluje Matušková.

To se v životě prostě stává...

Olga Matušková vysvětlila, co se tehdy stalo. Z jejího pohledu, který je trochu jiný než ten Jitčin. „Já chápu, že si paní Zelenohorská myslela, že se mnou Waldemar jenom flirtuje, že ho to přestane bavit a že se zase vrátí k ní. Ono to bylo ale jinak, pro ni to muselo být samozřejmě těžké, když ho měla ráda. To se ale, bohužel, v životě stává.“ Ať už to bylo, jak to bylo, Zdenička Svatá, kterou v oscarovém snímku Ostře sledované vlaky orazítkoval výpravčí Hubička podání Josefa Somra, se nemusí do Divadla Broadway bát. Nikdo jí fyzicky nenapadne ani nevykáže ze dveří...

Video
Video se připravuje ...

Olga Matušková poslala pozdrav z Floridy: Divadlo Broadway

Fotogalerie
61 fotografií