Ke svým 40. narozeninám, které modelka Hana Mašlíková oslaví 18. května, si půvabná plavovláska místo dárečku nadělila skutečně drsný dárek: Výzvu v podobě soutěže Mr. Universe Prague v kategorii bikini fitness. To je důvod, proč si posledních několik týdnů dává tolik do těla v posilovně, a pětkrát týdně se trápí náročnými tréninky i nácviky těch správných póziček, jaké z modelingových prken rozhodně nezná – chce se uvést v té nejlepší možné kondici.

„Zahájili jsme přípravu, je přede mnou nelehká cesta, ale jsem připravená projít se svým trenérem peklem,“ hlásila na svém instagramu bývalá moderátorka Snídaně s Novou. „On je důvod, proč jsem o tom začala přemýšlet, protože pod jeho skvělým vedením jsem se dostala do své životní formy. Za rok se mnou dokázal neskutečné věci, posunul moje limity, dokázala jsem díky němu konečně vystoupit z komfortní zóny,“ libuje si Mašlíková.

VIDEO: Hana Mašlíková pro časopis Dieta

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková pro časopis Dieta Videohub

Přestože ji její followeři už teď ujišťují, že je její postava skutečně záviděníhodná, ona hlásí, že ji čeká do závodů, k nimž dojde koncem května, jenom pár dní po jejích čtyřicetinách, ještě dlouhá cesta. „Bude to bolet, bude to náročné, ale udělám maximum pro to, abych tam ukázala tu nejlepší formu, které jsem schopná,“ slibuje kráska, která tak bude následovat Ivu Pazderkovou. I ta se kolem čtyřicítky odhodlala začít pracovat na svých svalech a již dvakrát soutěžila, byť se na předních příčkách zatím neumístila.

„Gratuluji a držím palce! Jsi skvělá,“ napsala jí například Eva Decastelo (43), a přidala se i třeba Aneta Vignerová (34) či Iveta Vítová (38). Ta jí vzkázala „kloubouček“. Svým lajkem ji podpořili také zpěváci Peter Pecha (32) a Petr Ryšavý (30), anebo herec Roman Vojtek (49). „Jsi šikulka. Držím palce a těším se, i když lepší formu jako máš dnes si už nedokážu představit,“ přidala se i Andrea Verešová (41). Ostatně posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
72 fotografií