Milada Karasová se na uvedení dokumentu Krása na prodej, který je nejenom o ní, ale i o modelkách, které objevila, velmi těšila, ale náhlý skon manžela hraběte Michala Důjky (†67) její plány změnil. 

Je mi to moc líto, Miladu mám opravdu ráda a vím, jak ji smrt milovaného manžela zasáhla. Oba v dokumentu vystupují, o to je to smutnější,“ netají lítost Pavlína Němcová, která Karasové vděčí za kariéru. 

Milada si mě někde našla a zavolala mi, že by se se mnou chtěla setkat. Mně tehdy bylo 16, takže hlavní slovo měla maminka, která mě doprovodila na schůzku do kavárny v Bílé labuti.

VIDEO: Topmodelka Němcová (46) nestárne: Bez botoxu má tvář jako dvacítka! Co za tím vězí?

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Němcová (46) nestárne: Bez botoxu má tvář jako dvacítka! Co za tím vězí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A pak už to šlo samo, odjela jsem do Paříže a rozběhla se moje kariéra. Ničeho nelituji, opravdu jsem zažila krásné chvíle a paradoxně opět zažívám. Vyměnila jsme agenturu a na stará kolena se vrátila do modelingu,“ řekla Blesku topmodelka, která je matkou syna Alana. 

Alan je už dospělý muž, který letos oslavil 30 let a vrátil se do Česka. Když začala pandemie vrátil se sem a už zůstal, takže jsme kousek od sebe,“ netají se Pavlína, která kromě focení provozuje kosmetický salon krásy a má svou značku šperků. 

Fotogalerie
59 fotografií