„Musím říct, že začínám chápat, proč ženy v těhotenství vyšilují kvůli tomu, jak se jejich tělo mění. Já jsem s tím v pohodě a vlastně ho dost obdivuju, jak to všechno zvládá,“ svěřila se na instagramu herečka Malvína Pachlová, známá například z Ulice nebo ze Sestřiček. V poslední době se prý ale musí potýkat s celou řadou nejapných, možná humorně myšlených dotazů typu: „No tebe je ale velkej kousek!“, nebo „nemáš tam náhodou dvojčata?“. Případně i „kam to jako ještě poroste?“, „rodíš zítra?“„ty nohy máš jak sloupy“ nebo „a jak už máš ty oteklý tváře“. „A to zdaleka není všechno,“ vypočítávala rozmrzele.

„Já si nějak ani nestihla všimnout, že tohle všechno už teda asi mám… Začínám rozumět, proč ženy nemají pocit, že jsou v těhotenství bohyně. Já, i když se cítím hezky a moje břicho asi poprvé v životě doopravdy miluju, tak sama najednou přemýšlím, jestli teda něco nedělám špatně, že je asi teda nějak jinak velký, než v mém týdnu být má…“ posteskla si sympatická blondýnka, kterou zaráží, že tyhle nepříjemné připomínky pronášejí zpravidla ženy. „Proč? Proč někdo, kdo by měl vlastně chápat, co to je za proces, tohle vůbec vypustí z pusy? Tomu nějak furt nerozumím.“

VIDEO: Malvína Pachlová - focení Blesk magazín

„Možná, jak se říká, že ženy jsou v těhotenství a po porodu emocionálně nevyrovnané, třeba to není hormonama, ale tím, co v nich vyvolávají ty rádoby vtipné řeči kolem…“ má jasno Malvína. Na sociální síti se setkala s řadou komentářů, co ji podpořily.

„Na mě stejný dotazy, hahaa, fakt vtipný, hlavně jestli nečekám dvojčata…“ svěřila se herečka Marie Doležalová (34), která vděčí za svou popularitu mimo jiné sitcomu Comeback. Žádná z těchto poznámek přitom nebyla na místě. „Děti naprosto úžasný pořízci, dopečený, krásně jim chutnalo. Každý dítě potřebuje něco jinýho, ty moje měly hlad a potřebovaly velkej bejvák. Nelituju, že jsem to neomezovala,“ zdůraznila.

„Krásná jsi. A neříkám to jen proto, co jsi napsala. Ale protože jsi. A ještě jsi zlatá,“ ujistila Malvínu herečka Eva Janoušková (44), s níž se potkávala na place Sestřiček. Zatímco Malvína tam byla učitelkou ze školky Eliškou, která měla kriminální minulost, Eva hrála čtyři roky (začínala tedy v době, kdy to byl ještě Modrý kód) postavu zdravotní sestřičky Mirky.

„Jsi krásná, jsi skvělá, jsi úžasná!!!!“ napsala Malvíně zase herečka Lenka Zahradnická (36), známá z retro seriálu Vyprávěj, která je stejně jako Doležalová dvojnásobnou maminkou. S těmito poznámkami má tedy také své zkušenosti…

Fotogalerie
47 fotografií