Herečka Malvína Pachlová má pro své fanoušky nádherné novinky. Se svým přítelem, hercem Milanem Ligačem, čeká své první miminko. Vyjít s pravdou ven se ale rozhodla až v šestém měsíci. „Jsem v 6. měsíci těhotenství, moc se na miminko těšíme. Ale musím říct, že jsme to nijak neplánovali tajit. Prostě jen nebyla ta správná příležitost, kdy to světu oznámit,“ sdělila herečka.

Pachlovou mohou diváci kromě nekonečného seriálu Ulice vidět také v Divadle Broadway. Aktuálně účinkuje ve hře Mýdlový princ, kde hraje Nikol. A právě na zahájení nové divadelní sezony už bylo její bříško k nepřehlédnutí. „Tady v divadle už by to stejně prasklo, to už bych neutajila. Musím říct, že těhotenství je nejkrásnější forma přibírání, jaká existuje,“ svěřila se dále herečka.

Natáčení Ulice zatím přerušit neplánuje. Jak si ale tvůrci seriálu s novou situací poradí, je zatím ve hvězdách. „Sama jsem zvědavá, co scenáristé v Ulici pro Šárku vymyslí. Zatím to netuším, necháme se překvapit,“ dodala s úsměvem herečka.

VIDEO: Krásná Malvína Pachlová během focení pro Blesk magazín

Fotogalerie
41 fotografií