Řada pozvaných totiž pondělní slavnostní premiéru nestihla. „Kvůli pracovním povinnostem či z jiných důvodů nemohli film Karel zhlédnout. Rozhodla jsem se, že pro ně v nejbližší době připravím soukromou projekci,“ plánuje Ivana Gottová. A rovnou fanouškům spolu s tvůrci filmu ukázala další vystřiženou scénu.

Zpěvák je na na ní zachycen s vnuky Vojtou (11) a Honzíkem (10), dětmi od druhorozené dcery Lucie (34) během posledních Velikonoc v roce 2019. Plete s nimi pomlázku, malují vajíčka. „Já, když jsem byl v tvém věku, tak jsem na vajíčko namaloval celou bitvu u Lipan,“ chlubí se ve scéně z chalupy v Doubici, kterou si nakonec užil od dostavění jen dva roky. 1. října 2019 podlehl akutní leukemii.

Velký zájem

Pro premiérový víkend (čt až ne) má film Karel na programu hned 241 kin po celém Česku, pro zajímavost – nového Bonda o prvním víkendu promítalo o 21 kin méně... „Jsme rádi, že provozovatelé kin filmu věří tak jako my,“ řekl Ondřej Kulhánek ze společnosti Bontonfilm. „Některá promítání byla vyprodaná už minulý týden a my doufáme, že diváci na něj do kina budou chodit. Režisérce Olze Malířové Špátové se totiž povedlo vytvořit opravdu výjimečný film,“ dodal.

Státní vyznamenání

Ivana Gottová by měla ve čtvrtek 28. října převzít za svého zesnulého muže in memoriam Řád Bílého lva, který mu udělil prezident Miloš Zeman (77). Ten nyní bojuje se zdravotními problémy a není tak jasné, jak vlastně bude galavečer na Pražském hradě vypadat.

Video: Dcera Karla Gotta (†80) Lucie (33): Drsná slova na adresu sestry Dominiky (48)! 

Video
Video se připravuje ...

Dcera Karla Gotta (†80) Lucie (33): Drsná slova na adresu sestry Dominiky (48)! David Turek

Fotogalerie
73 fotografií