Vybral si pro to událost skutečně významnou: vyvedl ji „mezi lidi“ na slavnostní převzetí Zlaté desky od vydavatelství Supraphon, kterou vokální formace 4 Tenoři, v níž Michal Bragagnolo vystupuje, získala za desku plnou muzikálových a filmových melodií. Měla totiž velký úspěch a překročila hranici prodeje půl milionu. Dlouhovlasý mladík, který zazářil v muzikálech Ples upírů či Fantom Opery, měl zkrátka ten večer jenom samé důvody k úsměvu. „Jsem šťastný,“ nechal se slyšet – a rozhodně nebyl důvod mu to nevěřit.

Blesku prozradil, že i když ještě oficiálně není rozvedený, jeho partnerkou je v současné době půvabná operní pěvkyně Judita. Ta zpívá sopránem, což k jeho tenoru prý dokonale ladí. „Možná spolu něco nazpíváme,“ usmíval se tajemně Bragagnolo, jenž zároveň vyvrátil, že by byla právě tato kráska důvodem, proč mu nevyšlo manželství s Denisou. „Nikdo třetí v tom nebyl,“ dušoval se zpěvák, jenž s Juditou prý randí už čtvrtým měsícem. S Denisou se přitom rozešli už v březnu… a měsíc poté měl už Michal oči pro jinou!

VIDEO: Dlouhovlasý fešák s hlasem od Boha: S manželkou žijeme v pidi garsonce, takže dítě ne!  

Video
Video se připravuje ...

Dlouhovlasý fešák s hlasem od Boha: S manželkou žijeme v pidi garsonce, takže dítě ne! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Konec vztahu s Denisou veřejně oznámil až v květnu, necelé dva roky od jejich veselky na Karlštejně. „Nezastírám, že mě to nemrzí a nebolí. Přiznám se, že když jsem skládala svatební slib, v časech dobrých i zlých, myslela jsem to vážně. Věřila jsem, že to bude napořád, chtěla jsem být svému manželovi oporou, ale tato divná doba udělala své,“ prohlásila tehdy Denisa. Jejich vztahu neprospěla koronavirová pandemie, kterou dvojice trávila v malé garsonce, což pro ně muselo být náročné – psychicky i finančně. Oba totiž pracují v uměleckém oboru a ze dne na den přišli o všechny předem nasmlouvané pracovní zakázky.

Aby udrželi rodinnou kasu, Denisa šila na zakázku a Michal jezdil s ještěrkou ve skladu. Společnými silami navíc předělávali první patro rodinného domku, v jehož spodní části bydlela Michalova maminka, a plánovali si, že se sem časem přestěhují a založí rodinu. Ale kdeže ty loňské sněhy jsou… „Naše láska prostě vyprchala, a tak jsme usoudili, že bude rozumnější jít od sebe,“ potvrdil v té době Blesku Michal, jenž se aktuálně společně s Marianem Vojtkem (48), Pavlem Vítkem (58) a Janem Křížem (35) chystá na sérii koncertů.
Fotogalerie
76 fotografií