Slovní přestřelky se stále zákonitou manželkou už ho nechávají celkem chladným. „Já bych se měl jít také léčit? Tak to nevím s čím, já jsem úplně zdravej,“ zareagoval s velkým překvapením Felix na přímou otázku Blesku, s čím se má léčit, když má mít údajně problém.

„Mám i takový papír z IKEMu, že jsem jako řípa,“ dodal Slováček s tím, že snad jen do mozku člověku na první dobrou vidět není.

Muzikant si ve velkém rozhovoru pro Blesk nebral servítky a otevřeně řekl, co si o své ženě myslí. „Demence. Alkohol. Dokud se nezačne léčit s pitím, nemá cenu s ní cokoliv řešit,“ přiznal Felix, jenž se bojí o její život.

„Jestli to takhle půjde dál, bude to její konec a umře. Je to pak cesta Ivety Bartošové,“ svěřil se. Jeho slova se dotkla Patrasové, která prý pije »úplně normálně«.

„Jsem z toho moc špatná, co je můj manžel schopen vypustit z úst. Nechápu, jak může takto veřejně a ponižujícně hovořit o matce svých dětí, které miluje. Ale jestli mě Felix chce dostat mermomocí do léčebny a pojede se mnou, tak proč ne! Já bych mohla vyprávět za těch 40 let, ale nebudu…“ reagovala Dáda v rozhovoru pro Blesk.

VIDEO: Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s exmilenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s exmilenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií