Rozchod oznámila pěnice 1. května, tedy na 1. máje... Od té chvíle už ale uběhl víc než měsíc. Jak je na tom teď? „Cítím se mnohem líp než před tím měsícem, a to je, myslím, hodně důležitý. Cítím velký klid, radost a nějakou vnitřní úlevu,“ prozradila v Showtime Absolonová

Ta je hlavně ráda, že už se opatření proti šíření covidu uvolnila natolik, že se mohla vrátit na prkna, která znamenají svět. Na letní scéně na Výstavišti v Holešovicích již zvládla odzpívat první koncert po nucené pauze. Samozřejmě ji rozchod s otcem jejích dvou synů stále mrzí, ale hledí hlavně do budoucnosti a nehroutí se. „Zklamaná jsem, ale zlomená určitě ne. Na to nemám úplně povahu. Problémy jsou řešitelné a neřešitelné, a když neřešitelné, tak od nich musíte pryč,“ řekla věcně.

Ohledně toho, proč vztah po sedmi letech skončil, nechtěla Monika ale naznačovat nic nového. „Já jsem na začátku řekla, že problémů bylo víc, tak jich bylo víc. Mám dvě malé děti a přála bych si, aby se jim tohle vyhnulo. Ráda bych je ochránila,“ vysvětluje své pohnutky muzikálová Kleopatra či Evita. 

Podle ní nemá cenu říkat něco, „co třeba je pravda“, ale už to stejně nikomu nepomůže. „Už je to jedno,“ krčila rameny s tím, že ona nic špatného nikdy neudělala, ale dál nechce nic komentovat. „Jsme rozejití, oficiálně, je to čistý,“ podotkla.

Svým synům hodlá vše říct až ve chvíli, kdy budou starší a vše pochopí. „Jednou se ode mě pravdu dozví, celou... Přála bych si, aby si jednou ti kluci řekli: ‚Ta máma byla dobrá, že to všechno ustála‘,“ svěřila se Absolonová. Svým fanouškům pak vzkázala, aby vše nechali na ní. „Nebojte se, já už se taky vůbec nebojím,“ dodala v Showtime s úsměvem.

VIDEO: Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek!

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek! Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
66 fotografií