Sedm let tvořili pár, což se rozhodně nedá jen tak vymazat. A tak Felix potvrzuje, že mají stále dobré vztahy a mohli by spolu chodit i na akce, kdyby bylo třeba. „Klidně bychom sem mohli přijít, ale už to je jinak, než to bývalo,“ prozradil v primáckém Showtime Slováček, jenž potvrdil, že se jedná o rozchod definitivní.

„Už nejsme milenci, ale jsme kamarádi. Něco víc, mohli bychom spolu klidně na dovolenou, ale je to jinde,“ vysvětloval. Ani mu nepřipadá divné, že s exmilenkou stále sdílí střechu nad hlavou. „Bydlíme s Lucií, protože nemůže vystřelit, musí si samozřejmě najít nějaké další zajímavé bydlení. Navíc ona chce žít v jižních Čechách, protože tam se narodila a tam to miluje,“ objasnil, čímž potvrdil i její dřívější slova o tom, že by ráda Prahu vyměnila za větší klid.

Na dotaz, zda s Gelemovou ještě stále sdílí jedno lože, nebo mají každý svou postel, už muzikant raději odpovídal trochu vyhýbavěji. „Nemůžete po mně chtít takové detaily… Ten byt je velkej, tak co?“ vtipkoval Slováček.

Ten je teď v podstatě bez vztahu, tedy single, ačkoliv samozřejmě dál zůstává oficiálně ženatý s manželkou Dádou Patrasovou (65). Chtěl by ale potkat novou lásku, nebo raději zůstat sám? „Umělci by měli takhle zůstat, protože když se muzikanti ožení, je to samý problém,“ míní saxofonista a doplňuje, že na jiné ženy vlastně nikdy myslet nepřestal.

Návrat domů k právoplatné ženě každopádně nechystá a nepotvrdil ani její tvrzení o tom, že už mu neslouží paměť. „Já nevím, co jsem zrovna dneska zapomněl,“ žertoval v Showtime Felix. Nakonec už jen dodal, že snad pouze telefon nechal ležet v autě.

VIDEO: Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s exmilenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s exmilenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií