Byla u její maturity na střední zdravotnické škole, u jejích divadelních a televizních začátků i u toho, když jí otec na smrtelné posteli oznámil, že není jeho dcera. A také ve chvílích, kdy čekala první miminko nebo se těhotná narychlo vdávala za medika, později chirurga Zdeňka Janečka.

Útěk od rodiny

„Měla jsem velký strach, jestli dokážu být manželkou a matkou. Viděla jsem doma, že to není tak jednoduché, protože jsem vyrůstala jen s maminkou,“ svěřila se Ester do kamery. První manželská krize přišla na podzim 2010, kdy se s oběma syny Krištofem (dnes 24) a Cyrilem (21) nastěhovali do domu, kvůli jehož rekonstrukci si museli vzít dvě hypotéky. „Zjistila jsem, že se Zdeněk zamiloval,“ prozradila Ester se slzami v očích. „Slíbil mi, že se slečnou nebude v kontaktu, a pak to porušil. Před Vánoci se rozhodl, že odchází. Dětem oznámil, že má jinou paní radši než mě,“ přiznala moderátorka Pošty pro tebe.

Psychoterapie

Po 14 dnech si vše vyříkali a záhy počali dceru Sáru (9). Krátce po jejím příchodu na svět Ester znovu otěhotněla, ale těhotenství nedopadlo. Byla však v tak pokročilém těhotenství, že musela porodit mrtvou holčičku. „Byli jsme tam s ní, nevím jak dlouho, oba jsme ji chovali. A když pak pro ni přišli, dala jsem jí pusu na čelo, které bylo úplně studené,“ svěřila se moderátorka. S manželem je to sice stmelilo, avšak slabost pro jiné ženy mít nepřestal. Nakonec se v roce 2019 rozhodl, že bude chodit na psychoterapii.

VIDEO: Ester Janečková: Moje sestra je lesba! Tak proč se synovec (†14) kvůli homosexualitě oběsil? 

Video
Video se připravuje ...

Ester Janečková: Moje sestra je lesba! Tak proč se synovec (†14) kvůli homosexualitě oběsil? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií